PERETUGIKESKUS VANAEMA JUURES MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 522 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

PERETUGIKESKUS VANAEMA JUURES MTÜ hetkeolukord

Juba 522 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Peretugikeskus VANAEMA JUURES

Tegevusaruanne -majandusaasta aruande juurde aasta 2022.

Toetajaks meie tegevustes on EAF ja oleme vastavalt taotletud summade osas ka tegutsenud.

Meil puuduvad palgalised töötajad ja toetus on taotletud igapäevaste tegevuste tarbeks, milleks on huvitegevuse pakkumine neile lastele, kes mingil põhjusel ( majanduslikus mõttes ja rahaliselt ) ei saa seda lubada.

Toitlustame neid lapsi ja eakaid, kes meie juurde tulevad, kas siis niisama, et aega veeta või siis muredega.

Lastevanemate tarbeks käib meil lastekaitse spetsialist, kellega arutatakse võimalusi, perede ja laste aitamiseks.

Tegevjuhina on olemas meil ka peretugiisik, kes on selle koolituse saanud juba 15 aastat tagasi ja on tegutsenud erivajadustega laste ja peredega juba üle 30 aasta.

Koostööd on tehtud ka erihoolekoduga ja ukrainast saabunud peredega, kes käivad lastega meie peretugikeskusesse.

Laste mängutuba on igapäevaselt koduste väikelaste päralt ja suuremad lapsed käivad nii kuidas nende aeg peale kooli lubab ja kuidas on nende huvid ja vajadused.

Erandkorras oleme ka nõus olnud paari lapse sünnipäeva peo korraldamises aidanud, sest ruumid ei ole nii suured, et pidusid saaks korraldada , aga kõik sujus ja sai korraldatud.

Eakate tarbeks oleme püüdnud luua palju tegevusi – Kella 5 tee jutuvestmistest , bingo ja mälumängu õhtuteni. Samas igapäevaselt meie seltsis aega veeta ja kõhukenegi täis süüa , kui seda on vaja.

Seega- meie väljaminekud on seotud: ruumide rendiga, tegevuste toetamisega ja nõustamisega- mille tarbeks oleme küsinud toetust ja püüdnud vastavalt sellele ka toimetada, kuigi vahepealsed hinnatõusud on meie toetuste graafiku segi löönud, aga oleme saanud hakkama, sest ettenägematute kulude tarbeks , saime toetuse ka EKRE sotsiaaltoimkonna rahadest, kuna tegutseme otseselt sotsiaalvaldkonnaga, siis saime oma talvise kütte sellisel kujul tasutud, mis osutus meie jaoks üüratult suureks.

Täname oma toetajaid ja oleme õnnelikud, et tänu neile saame me tegutseda ja aidata ning toetada neid, kes seda tegelikult vajavad.

Tegevused kinnitatud aasta koosolekul.

Anne Raadik

Evelin Raadik

Indrek Aarn

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.