RAKVERE LINN, LAADA TN 45 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 494 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

RAKVERE LINN, LAADA TN 45 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 494 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Laada 45 on asutatud 1998.a. korteriomanike üldkoosolekul. Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud 01.01.2020-31.12.2020 perioodi kohta.

Korteriühistu põhitegevuseks on 60 korteriga elamu ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja haldamine täieliku isetegevuse põhimõttel ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu liikmeteks on kõik korteriomanikud. Korteriühistu tööd korraldab juhatus.

Juhatus on viie liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

Eelnevatel aastatel on vahetatud katus, renoveeritud keskküttesüsteem, teostatud koridoride jooksev remont ja vahetatud elektrikilbid, asfalteeriti parkimisplatsid, vahetati koridorides ja keldrites aknad.

2012. aastal - vahetati vee- ja kanalisatsiooni torud ning koridorides el. süsteemi vahetus.

2013. aastal - koridoride elektriandurite vahetus ja kõnnitee ehitus.

2014. aastal - täideti maja paneelide vuuke.

2015. aastal - vahetati maja katus.

2016. aastal - koguti raha remondifondi tulevaste remonttööde tarbeks.

2017-2018. aastal renoveeriti majas küttesüsteem, ventilatsioon ja rõdud, soojustati maja fassaad, vahetati vee- ja kanalisatsiooni süsteem.

2019-2022. aastal tegeleti jooksvate probleemidega. Sellega jätkatakse ka 2023. aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.