TEENUSE NAISTE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 224 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TEENUSE NAISTE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 224 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Teenuse Naiste Ühendus tegevusaruanne 2022 1992. aastal asutatud TNÜ tegevuse eesmärgiks on ühisürituste organiseerimine ja korraldamine Teenuse piirkonnas, naistele vajalike ja huvipakkuvate tegevuste organiseerimine, koostöö teiste seltsidega.

Teenuse Naiste Ühenduse tööd korraldab juhatus, kes on aruandekohuslane üldkoosoleku ees kord aastas.

Ühenduse liikmeid seisuga 18.06.2023 on 12.

Tegevused 2022. aastal

Ühenduse üldkoosolekud 01. märts, 26. juuni.

Esitatud projektid: Kohaliku omaalgatuse programmi kevadevooru „Teenuse kogukond – hoiame kokku!“ ja sügisvooru „Teenuse piirkonna külad – ikka koos!“ Märjamaa valda esitasime samanimelised projektid, et rahastataks KOPi projektide abikõlbulikest kuludest omaosalus 10%. Märjamaa valda esitame projekti „Luiste külapäeva uus tulemine“ Luiste külapäeva toetamiseks. Projektid rahastati.

Tegevused 19. veebruar

Märjamaa Muusikakooli õpilaste kontsert Teenuse mõisas 12. märts kontsert Teenuse mõisas Avo Lumi, Ave Aava ja klaveril Benno Margus. Selle kontserdiga tähistasime ühtlasi meie ühenduse 30.

sünnipäeva 9. aprill edasilükatud uusaastapeo „võtmes“ kontsert Teenuse mõisas IRENA ja Ivar Hansen

Aprillis ja mais heakorratööd mõisa pargis.

4. juuni Teenuse Naiste Ühenduse külastus Tallinna Vabaõhumuuseumi 23. juuli XV perepäev Teenusel, kus lastele esines ja nendega tegeles lasteteater „Rõõmulill“, toimus käsivikatitega niitmise võistlus, käsitöö õpituba, töötas kohvik 20.mai Teenuse Naiste Ühenduse esindaja Silvi Resik esines Tre raadios mõisate koostööprojekti teemal.

7. august Luiste külas loodusliku värvi segamise õpituba ja küla piimapuki värvimine 12. august I Raplamaa avatud mõisate päev, kus esitlesime külalistele Yle TV dokumentaalfilmi Teenuse küla elanikust Alice Kikajonist.

17. august matk Sassi-Jaani talukohale ja Kommiku kivikeldri juurde 24. september matk Ussimetsa talukohtade ja suure saare juurde 9. oktoober matk kolme mõisahärra kivi juurde 15. oktoober Avatud käsitöökojad puidutöö – lusikate vestmine ja karbi või nagi kokkupanek.

29. oktoober Laste Halloween party 30. oktoober segaansambel/koor Ceres kontsert Teenuse mõisas 20. november Wäega Ea Bänd kontsert Teenuse mõisas 04. detsember naiskoor Paula kontsert Teenuse mõisas 29. detsember kontsert Teenuse mõisas Tähe-Lee Liiv (klaver) ja Laura Pähkel (flööt)

Detsembris esitasime meie piirkonna projekti „Turvaline Teenuse“ Päästeameti projektikonkursile „ Ole valmis – kogukondade võimestamine kriisideks valmistumisel 2023“. Projekt rahastati.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.