LÄÄNEMAA KOOLISPORDI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 194 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

LÄÄNEMAA KOOLISPORDI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 194 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Läänemaa Koolispordi Liit asutati 1998.a. eesmärgiga arendada koolisporti Läänemaal. Liit juhindub oma tegevuses kehtivatest õigusaktidest,

Eesti Spordi Hartast ning Rahvusvahelise Koolispordiföderatsiooni poolt kehtestatud aktidest ja suunistest. Liit määratleb koolisporti kui sportlikku tegevust koolis, koolidevahelisi võistlusi ning teisi sportlikke üritusi, mis toimuvad koolivõimude poolt heakskiidetud kujul ja toetusel ning teenivad õpilaslikke eesmärke.

MTÜ põhitegevusala EMTAK 2008 järgi – 93191 – Spordi alaliitude, spordiliitude ja spordiühenduste tegevus.

2022. a. korraldati 23 võistlust 13 spordialal. Liitu toetab 7 kooli spordiklubi Läänemaa koolides. Veel osaleb võistlustel 8 kooli, kellel ei ole oma spordiklubi. Õppeaasta jooksul on läbi viidud Eesti Koolispordi Liidu 1 finaalvõistlus.

Osalise tööajaga töötajaid oli 1 ja talle arvestati palka 2700 eurot. Juhatus koosnes viiest liikmest ja neile liikmelisuse eest tasu ei makstud.

Koolispordiliidu tegevus on olnud stabiilne ja jätkusuutlik. Liit on leidnud oma kindla koha laste- ja noortespordi arendamisel. 2023.a. on kavas hoida toetusklubide arvu stabiilsel tasemel ning leida täiendavalt toetajaid. Jätkub ka pidev rahastamine kohaliku omavalitsuse eelarvest.

Aavo Tomingas juhatuse liige 30. 03. 2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.