AIANDUSÜHISTU TÜRISALU-8 MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

AIANDUSÜHISTU TÜRISALU-8 MTÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

AÜ Türisalu-8 põhitegevuseks on elektrienergia ostmine Eesti Energialt ja selle jaotamine ühistu liikmetele ühistule kuuluva elektrivõrgu abil.

2015.aastal ehitati ümber elektri liitumiskilp, mis võimaldas naaberühistutel iseseisvalt elektrimüüjaga elektrileping sõlmida.

2016.aastal parendas ühistu tänavavalgustuse liine ning andis liinid tasuta üle Harku Vallavalitsusele.

2017.aastal jagati üldkasutatav maa kaheks: metsamaaks ning transpordimaaks ning anti tänavate alla kuuluv maa tasuta üle Harku Vallale.

2018.aastal on ühistu tegelenud elektriliinide üleandmise küsimustega Eesti Energiale edasiseks haldamiseks.

2019.aastal on tegeletud elektriliinide üleandmise küsimustega, põhikirja muudatustega ja kanalisatsiooni rajamise dokumentatsiooniga. Ühistu raamatupidamist kontrollis ühistu revidendiks valitud Lembit Zernant.

2020.aastal on jätkatud elektriliinide üleandmisega.

2021. aastal tegeleti ühistus vee ja kanalisatsiooni rajamisega ning elektri üleandmise dokumentatsiooniga

Paigaldati uued postkastid.

2022 aastal on Enefit Connectilt tellitud elektriliinide ja jaotuskilpide audit, elektriliinide üleandmiseks Elektrilevile.

AS Elektritsentrumilt tellitud auditi käigus avastatud puuduste likvideerimine. Mõlemad tellimused on täidetud. ja lõpule viidud.

2023. aastal on plaanis elektriliinide dokumentatsiooni komplekteerimine ja Elektrilevile üleandmine. Dokumentatsioon on aastaaruande koostamise hetkeks üle antud ja Elektrilevi poolt menetlusse võetud.

AÜ Türisalu 8 elektriliine kasutavatele tarbijatele otse liitumiseks Elektrileviga vajalike hoonesiseste elektrikilpidele tehniliste tingimuste edastamine ja nende täitmise tagamine, vajadusel elektrialase eksperdi kaasamine, et puudused operatiivselt ja õigesti tuvastada.

Harku vallal lasta korrastada siseteede pinnakate ja puhastada teeäärsed drenaazi kanalid sadevete normaalseks äravooluks.

AÜ Türisalu 8 ühise metsamaa Tuulimaa 15 korrastus.

AÜ Türisalu territooriumil asetsevate üldkasutatavate käsipumba kaevude renoveerimine - 2022. aasta aastaaruande esitamise ajaks on tööd tellitud ja ka lõpetatud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.