TALLINN, LASTEKODU TN 6 KORTERIÃœHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TALLINN, LASTEKODU TN 6 KORTERIÃœHISTU hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, Lastekodu tn 6 korteriühistu põhilisteks eesmärkideks on elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine.

KÜ kohustused on: elamu kindlustamine elutegevuseks vajalike kommunaalteenustega (soojus, vesi, elekter jne), elamu tehnosüsteemide regulaarne hooldus, remontide läbiviimine ning avariiseisundite ja rikete kõrvaldamine, elamu juurde kuuluva territooriumi ja sellel paiknevate rajatiste, samuti üldkasutatava ala (trepikodade, keldrite) hooldus ja korrashoid.

Korteriühistu Lastekodu 6 asutati ja registreeriti 1998.aastal. Elamu Lastekodu 6 on viiekordne nelja trepikojaga hoone, kus on 66 korteriomandit: 64 korterit ja 2 mitteeluruumi. Korteriühistu Lastekodu 6 juhatus on 3-liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

01.06.2022.a läbi viidud üldkoosolekul otsustati: (cid:127) kinnitada 2021.a majandusaasta aruanne ja revisjoni aruanne, (cid:127) kehtestada 2022.a majanduskava.

2022. aasta majandustegevus oli tavapärane. Jätkati elamu remondi- ning hooldustöid omavahendite arvelt.

Laenu tagatisreservi ja renoveerimistööde fondi jääk aasta lõpus oli 65 519 eurot. Arvestades eelnevatel aastatel tehtud suuremahulisi renoveerimistöid (katusekatte vahetus ja selle tugikonstruktsioonide renoveerimine) ning järgnevateks aastateks seatud prioriteete (küttesüsteemi renoveerimiseks vahendite kogumine), teostati ainult edasilükkamatuid haldus-, hooldus- ja pisemaid remonditöid. 2008. aastal

Swedbankist elamu fassaadi renoveerimiseks (soojustamiseks) võetud laenu igakuised tagasimaksed on toimunud õigeaegselt (viimane tagasimakse 30.06.2023). Majandusaasta lõppes positiivse tulemiga 4 391 eurot.

2023. aastal on kavas jätkata iga-aastaseid püsitegevusi (elamu ja kinnistu hooldus, tehnosüsteemide hooldus- ja remonditööd jms), renoveerimisfondi sihtotstarbeliste maksete kogumist ning alustada kinnistu õueala planeerimise ja renoveerimisega omavahendite arvelt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.