EESTI MOODSA VIIEVÕISTLUSE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 440 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI MOODSA VIIEVÕISTLUSE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 440 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

1. Treeningute, võistluste ja spordiürituste korraldamine

Eesti Moodsa Viievõistluse Liit (EMVL) on mittetulundusühing, mille tegevuseks on moodsa viievõistluse edendamine Eestis.

Koostöös klubidega korraldatakse erinevatele vanuseklassidele karikasarju, laagreid, samuti Eesti meistrivõistlusi ja osaleti rahvusvahelistel võistlustel.

Juhatuse liikmed on olnud kaasatud spordivõistluste korraldamisse. 2022. aastal aitas EMVL korraldada 3 siseriiklikku võistlust ning kaks rahvusvahelist võistlust UIPM laskejooksus.

Osaleti 6 erineval UIPM rahvusvahelisel tiitlivõistlustel täiskasvanutele, juunioritele ja noortele (MM ja EM moodsas viievõistluses, laskejooksus, biathlonis ja triathlonis) ning võideti erinevates vanuseklassides 6 medalit. Parim tulemus on Johanna Maria Jõgisu

EM hõbemedal moodsas viievõistluses.

2. Koolitus

EMVL juhatuse liikmed ja vabatahtlikud abilised on osalenud spordialastel koolitustel ning spordivõistlustel kaasa aidates koguvad lisateadmisi võistluste organiseerimisest ning omandavad kohtunikutöö kogemusi.

3. Klubi liikmeskond, kuuluvus

EMVL kuulub neli juriidilist isikut (spordiklubi) EMVL on Eesti Olüpiakomitee ja Rahvusavelise Moodsa Viievõistluse Liidu (UIPM) liige.

4. Organisatsiooniline töö ja majandamine

EMVL tegevust suunab EMVL üldkoosolek ja juhib juhatus, mis tuleb kokku vastavalt vajadusele 4 korral aastas, muul ajal hoitakse sidet e-posti ja telefoni vahendusel.Suuri sissetulekuid ega väljaminekuid EMVL ei olnud, finantsilised kulud on seotud võistlustel osalemisega. Eesti Moodsa Viievõistluse Liit on jätkuvalt tegutsev sporialaliit.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.