TARTU LIIKUMISPUUETEGA INIMESTE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 423 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TARTU LIIKUMISPUUETEGA INIMESTE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 423 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu Liikumispuuetega Inimeste Ühing on avalikes huvides mittetulundusühinguna tegutsev Eesti Vabariigis registreeritud liikumispuuetega inimeste heategevuslik ühendus

Tartu Liikumispuudega Inimeste Ühing juhindub oma tegevuses mittetulundusühingute seadusest, teistest Eesti Vabariigi seadustest, Vabariigi Valitsuse määrustest, otsustest ja muudest õigusaktidest ning rahvusvahelise õiguse üldtunnustatud põhimõtetest.

Ühing on kasumit mittetaotlev eraõiguslik juriidiline isik, mille põhitegevuseks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine.

Ühingu tulu võib kasutada põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks, tulu liikmete vahel ei jaotata.

Tartu Liikumispuudega Inimeste Ühingu eesmärgiks on: 1. Liikumispuudega inimeste ühishuvide eest seismine omavalitsuste ja riigi tasandil eri valdkondades (ligipääsetav elukeskkond, transport, haridus, tööhõive, kultuur, informatsioon, teenused ja toetused jne).

2. Liikumispuudega inimeste väärikuse ja õiguste kaitse, liikumisvabaduse käsitlemine ühe põhilise inimõigusena.

3. Liikumispuudega inimestele võimaluse andmine avaldada arvamust, algatada diskussioone erinevates eluvaldkondades 4. Avaliku arvamuse kujundamine, suhtlemine pressiga, ELILi ja ühingute tegevuse ja eesmärkide tutvustamine.

5. Liikumispuudega inimeste teadlikkuse tõstmine neid puudutavates valdkondades.

6. Liikmete sotsiaalne rehabilitatsioon läbi kultuuri- ja ühisürituste.

7. Koostöö teiste puuetega inimeste organisatsioonide, kodanikeühenduste, avaliku- ja ärisektori institutsioonidega.

8. Koostöö Eesti seadusloome- ja valitsusorganitega invapoliitika kujundamisel Eestis

Jätkus koostöö Eesti Liikumispuudega Inimeste Liiduga, Eesti Puuetega Inimeste Kojaga ning MTÜ Händikäpaga. Osaleti EPIK korraldatud koolitustel liikmesorganisatasioonidele ja infopäevadel, kus arutati ligipääsetavuse teemasid. Aruteludel sai osaleda

Zoomi keskkonnas.

Osaleti mais looduskaitsekuu ja rahvusvahelise kaitsealade päeva tähistamisel Puhta Vee teemapargis korraldatud teemaretkel.

Osaleti rahvusvahelise puuetega inimeste päevale pühendatud ühtekuuluvuskontserdi "Mis on inimene"

Tartu Liikumispuudega Inimeste Ühing on Eesti Invaspordi Liidu liige. Ühingu tegevuse eesmärgid on edendada liikumispuudega inimeste spordiliikumist, tuua liikumispuudega inimesed välja ühiskondlikku ellu, tegeled rehabilitatsiooniga spordi kaudu ja abil, vahendada invaspordialast infot.

MTÜ Tartu Liikumispuuetega Inimeste Ühingu liikmed suhtlevad palju omavahel interneti vahendusel. Lisaks on paljud neist olnud aktiivsed osalejad ka teistes ühendustes ning aidanud oma tegevusega tutvustada Tartu Liikumispuudega Inimeste Ühingu eesmärke.

Tartu Liikumispuuetega Inimeste Ühingu tööd juhib 5- liikmeline juhatus. Korraldati 4 koosolekut.

Juhatuse liige Heldur Otsa

Juhatuse liige Märt Maask

Juhatuse liige Piia Jürgenson

Juhatuse liige Triin Freimann

Juhatuse liige Urmas Assor

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.