PÄRNU PENSIONÄRIDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 564 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

PÄRNU PENSIONÄRIDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 564 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu Pensionäride Liidu tegevuse eesmärgiks on eakate kaasamine aktiivsesse ühiskonna ellu.

Tegevust juhib 9-liikmeline juhatus ja tööd kontrollib 2-liikmeline revisjoni komisjon. Juhatuse koosolekud on toimunud regulaarselt iga kuu.

2022.a.toimus kokku 11 juhatuse koosolekut ja 1 aruande üldkoosolek .

Tegutsesid mitmed huviringid (käsitööring, laua- ja osavusmängud, võimlejate rühmad), klubid (lauluklubi, melomaanid, ) ning isetegevuskollektiivid (folkloorigrupp Kaasike,tantsuansambel Mesilased, naiskoor Lauluring, naisansambel Kadri, segaansambel Maarjahein ja

Mõnusa Muusika Ansambel).

2022.a. saadi linnavalitsuse poolt ringidele toetusi kokku 2091 eurot ja pensionäride liidu tegevuseks 2375 eurot . Vabariigi Aastapäeva kontseertaktuseks eraldas linn 1200 eurot ja eakatepäeva kontserdi läbiviimiseks 1000 eurot, Linnavalitsus eraldas 250 eurot spordiprojekti toetuseks. Eesti Pensionäride Ühenduste Liit eraldas 500 eurot sihtfinantseerimiseks. Eraldatud summad on kasutatud sihtotstarbeliselt ja aruanded nende kohta on esitatud tähtaegselt.

Liikmemaksudena kogusime 1210 eurot ja kontserdi piletitulu moodustas kokku 2758 eurot.

Kogu aasta tulu oli 11 385 eurot ja kokku kulud 11 559 eurot, seega tulem oli -174 eurot.

Aastapäeva kontsertaktusel 27.veebruaril esinesid Mait ja Miko Maltis ning Waf-Dance lapsed.

Eakate päevale pühendatud kontsert toimus 2.oktoobril, kus esinesid Toomas ja Tauri Anni.

Iga kuu v.a. suvel toimusid klubiõhtud ja vestlusklubi.

2022.a. aprillis tutvusime Põhja-Tallinnaga, juunis oli reis Lääne- Eestisse Haapsalu ümbrus., augustis oli reis Võrtsjärve ümbruses. Reiside kulud kannavad osavõtjad ise.

Oludele vaatamata soovime oma tegevust jätkata ka edaspidi ja sellega anda oma panus eakate vaimse ja füüsilise vormi ning iseseisva toimetuleku kindlustamisse.

Pärnu Pensionäride Liit on jätkuvalt tegutsev organisatsioon.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.