LAULUSTUUDIO FA-DIEES MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 294 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommente

LAULUSTUUDIO FA-DIEES MTÜ hetkeolukord

Juba 294 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 27 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mudilasrühmad m noorem ja vanem kontsertkoosseis töötasid tavare1zuiimil . Tantsutunnid kontsertkoosseisudele toimusid kõigis rühmades . Salvestasime videod konkureerimiseks - sinna pääses 6 last . Juunis toimusid kõigi rühmade kevadkontserdid ERMis ja esinesime ka emajõe festivalil ja tartu linna päeval . Augustis toimus Laululaager. Augustis osalesime ka Laulumaa salvestusel 6 õpilast - 3 pääsesid finaali.

Septembris saatsime videod rahvusvahelisel võistlusel Golden Rose, Osales 4 last - Tulemus 3 esikohta ja 1 2 koht.

Marian Pärn ja Marietta Verst , Agnessa Kilk osalesid veel rahvusvahelistel konkurssidel ja saavutasid 1 koha ja, 2 võistlusel Grand Prix .

Noorema kontsertkoosseisuga salvestasime muusikaõpetajate veebikoolituse , kus osales 220 muusikaõpetajat. Selleks salvestasime ka jõulumängude plaadi "Päkapiku jõululood " 2-12 lauluga novembris osalesime ka kooride konkursil Lauluragin , kus saavutasime 2 koha . Novembris salvestasime materjali Jõulutähel ja Solistical osalemiseks Jõulutähel saime 1 ja 2 koha ja slisticale pääses 4 õpilast- Saavutasime 1 koha 7-9 kl ja 2 koha 10-12 klss. 4-6 klass 7 koht.

Detsembris toimusid mudilasrühmade jõulupeod- osad salvestasime ja tegime veebiürituse- osad koos lapsevanematega.

16 dets toimus laulustuudio rühmade jõulukontsert ERMis

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.