ELVA VALD, PUHJA ALEVIK, NOORUSE TN 16 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ELVA VALD, PUHJA ALEVIK, NOORUSE TN 16 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Nooruse 16 on 1999 aastal asutatud mittetulundusühing, mille tegevuse eesmärgiks on Puhja alevikus Nooruse tänaval asuva elamu 16 ja selle juurde kuuluva maa korrashoid ja majandamine, ühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja nendele seoses eluruumi kasutamisega teenuste osutamine. Korteriühistus on 29 liiget. Korteriühistu tööd korraldab üldkoosoleku poolt valitud 3-liikmeline juhatus.

Juhatuse tegevust juhib juhatuse esimees.

2022 aastal lõpetatud korterelamu rekonstrueerimistööd. Kogu projekti maksumus 773131.- eurot. Swedbanga laenuleping 11.05.2022 summas 375000.- eurot. Ehitaja - Balti Vara Ehitus OÜ. - eurot, Kredex SA toetus summas 386565.- eurot.

Jooksvalt on tehtud hooldusremonti, maja ümbruse niitmist, korrastatud maja territooriumi.

Korteriühistu on nõuded tarnijatele tähtajaliselt täitnud. Elanike võlgnevus ühistule on kontrolli all ning pikaajalisi võlgnevusi ei ole. Tasumata arvete kohta ühistu esitab märgukirja, püüdes saavutada kokkulepet võlgade hüvitamiseks maksegraafiku alusel. Viiviseid sisse nõutud ei ole.

Aruandeaastal töötas korteriühistus 2 palgalist töötajat osalise tööajaga: majahoidja ja raamatupidaja .

KÜ 2022 aasta tõõjõukulud olid 3241 eurot, 2020 aastal 3001 eurot. Juhatuse liikmetele ei ole määratud töötasu. Vastavalt KÜ üldkoosoleku otsusele on juhatuse esimehele määratud autokompensatsioon. 2022 aastal autokompensatsiooni kulu on 768 eurot mis oli võrdne eelmise aastaga.

2022 aasta raamatupidamise aastaaruanne on ühistu korteriomanike poolt heaks kiidetud ning kinnitatud 30. juunil 2023 üldkoosolekul.Korteriühistu Nooruse 16 2022 aastaaruanne kajastab asjakohast ja tõepärast esitatud informatsiooni finantsseisundi ja tulemuse ning rahavoo kohta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.