EESTI JUUDI KOGUKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1372 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

EESTI JUUDI KOGUKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 1372 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta põhitöö oli säilitada liikmete kultuurilisite vajaduste rahulolu ja arengut juudi traditsioonide, samuti toetada abivajajaid liikmete läbi heategevus ja sotsiaalse tarkvara.

Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ning sellele eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika

Lühiajalise maksevõime suhtarvud ehk likviidsuse suhtarvud

Puhas käibekapital ehk töökapital = Käibevara - Lühiajalised kohustused (eurodes) 2022 2021 1021646 732821

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja = Käibevara / Lühiajalised kohustused (kordades) 2022 2021 6.81 5,30 2022. aastal jätkas Eesti Juudi Kogukond oma tegevust põhisuundades: sotsiaalabi- ning kõigile vanuserühmadele kultuuri- ja haridusprogrammide korraldamises.

Kogukonna liikmetele korraldati juudi kalendri tähtpäevade kohaselt pidulikke üritusi.

JCC Tallinn korraldas erinevate vanuste Kogukonna liikmetele mitmed mitteformaalse juudi haridusega seotud programmid, seminarid, lektsioonid ja üritused. Noortekeskus korraldas lastele samas iganädalased programmid. Enamik programme on teisendatud online vormis.

Kogukonna mälugaleriis koostöös Eesti Juudi muuseumiga avati mälestustahvel ja näitus Eesti ülemrabi dr. Aba Gomeri mälestuseks. Osaleti mälestuskivi ettevalmistamisel ja avamisel juutide hukkamiskohas endise Männiku tankitõrjekraavi kohal Liiva kalmistul.

Koos Eesti Juudi Muuseumiga korraldasime Muuseumiöö programmi, pakkudes külastajaile ekskursioone muuseumis ja Tallinna sünagoogis ning juudi muusika kontserti, filmikava ja osavõttu Sabati lõpetamise tseremooniast.

Oli korraldatud 16-kümnes Eesti Juutide Foorum Jahad. Foorumist kujunes aasta säravaim sündmus, mis tõi esimest korda kahe aasta jooksul kokku liigi 500 osaleja.

Koroonaviiruse pandeemiaga seoses on ühendus keskendunud sotsiaalabile, koduhooldusteenustele ja inimestele hügieenitoodete pakkumisele.

Aasta jooksul oli koraldatud ka Holokausti mälestuspäev, Maccabi spordiüritused ja treeningud, juudi kalendri pühad ja teised juudi kultuuri ja haridusega seotud üritused. Inimeste jaoks, kelle majanduslik olukord on COVID-19 tõttu muutunud, loodi spetsiaalne kriisifond, mille töö on saanud kogukonna Sotsiaalkeskuse üheks prioriteediks.

2022. aastal oli Kogukonna nõukogu üheks strateegiliseks otsuseks Kogumisfondi loomine (Endowment Fund), et tagada finantsstabiilsus tulevikus. Aasta jooksul peeti läbirääkimisi Kogukonna partneritega, aasta lõpuks jõuti kokkuleppele ja allkirjastati vastavad dokumendid 150 000 dollari eraldamise kohta JDC poolt ning 250 000 dollari JDC Vaduzi Fondilt. Vahendid eraldati heategevus- ja sotsiaalprogrammide tulevase rahastamise toetamiseks.

Jätkus töö Kogukonna juudi kooli suunal. Alates 1. septembrist on koolis õppima asunud juba kolm klassi, komplekteeritud on ettevalmistusklass. Koolituskeskuse ruume hakati kasutama kogukonnaprogrammide läbiviimiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Selgusid väikeste karikavõistluste 1/64 finaalpaarid

В маленьком кубке играем с Ляэнемаа! Eesti Jalgpalli Liidu loositi täna väikeste karikavõistluste 1/64 finaalpaarid. Loosis osales 74 võistkonda, kellest 54 pää
maccabiee.wordpress.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.