PÄRNU SÕUDEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1001 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 66 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommen

PÄRNU SÕUDEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1001 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 66 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 105 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Pärnu Sõudeklubi (edaspidi nimetatud ka Klubi) on vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mittetaotlev organisatsioon.

Klubi põhieesmärgiks on sõudespordi arendamine ja propageerimine, sõudespordihuviliste koondamine ja nende tegevuse ühendamine ja sõudesportlaste kasvatamine.

Klubi põhikirjalisteks põhitegevusteks on: - sõudesportlaste ja sõudespordikaadri (treenerite, spordikohtunike) ettevalmistamine; - treeningute, spordilaagrite ja võistluste korraldamine; - sõudespordi ja seda toetavate spordialade arendamine ja propageerimine; - sõudespordi ja klubi tegevust toetava majandustegevuse ja ettevõtluse arendamine, võimalusel stipendiumide maksmine; - kaasaegsete treening- ja tervisekontrollimetoodikate rakendamine ja edasiarendamine; - klubi sõudesportlaste ja treenerite esindamine Eesti Sõudeliidus, rahvuslikes ja rahvusvahelistes sõudespordiorganisatsioonides, Eesti riigi ja kohaliku omavalitsuse organites ja asutustes; - erinevate vanuse- ja sihtgruppide, eriti aga laste- ja noortespordi kandepinna laiendamine ning spordiliikumise tervistava, sotsiaalse ja integreeriva rolli suurendamine kohalikul tasandil; - koostöö arendamine teiste spordiliitude ja -seltsidega.

Tegevusaruande aastal jätkati Pärnu Rääma Sõudekeskuse arendamist. Pärnu linna ja Kultuuriministeeriumi toega said uues põhihoones paigaldatud erinevad akustilised ripplaed õppeklassi ja kõikidesse treeningsaalidesse: sõudeergomeetrite-, võimlemis-, jõusaali ning sisesõudebasseini ruumi, milline tagab tegevusmüra minimeerimise ja normaalsed tingimused kõikides õppe- ja treeningruumides. Laste- ja noortespordi arendamiseks on klubi tegevus läbi Pärnu

Sõudeklubi Spordikooli pidamise ning laiemalt tervislike eluviisidega seotud teenuste pakkumine. Kulude osas oli tegevusaastal 2022 väljakutseks sisendhindade tõus ja sellest tulenev.

Sõudesport

Klubi üheks oluliseimaks eesmärgiks on noortespordi arendamine. Klubi noorsportlaste treeninggruppidesse kuulub hohkem kui 100 õpilast kes treenivad sõudeklubi Spordikooli treeningutel. Õpilaste treeneriks 2022 aastal olid Tatjana Jaanson, Rita Maier, Ingrid Võsu, Elar Jaakson ja Nikita Konstantinov.

Noortespordi peamisteks eesmärkideks on: - Noorte vaba aja sisustamine huvitava, sportliku mängu reeglitele rajatud tegevusega, et kasvatada noortes ausust, enesekindlust, loovust ja teisi positiivseid iseloomuomadusi.

- Laste ja noorte mitmekülgne kehaline arendamine ja tervise tugevdamine, noorte tervislik-sportlike eluviiside ja harjumuste kujundamine.

- Talendikate noorte leidmine ja ettevalmistus tipptulemuste saavutamiseks rahvusvõistkonna liikmena maa- ja tiitlivõistlustel ning olümpiamängudel.

Klubi sportlaste tegevustega saab jooksvalt tutvuda https://www.facebook.com/parnusoudeklubi ja tulemustega Eesti Sõudeliidu kodulehel https://www.soudeliit.ee/tulemused/regatid/

Klubi 2022 aasta üldkoosolek otsustas otsida võimalusi meie seast lahkunud sõudetreeneri Mihkel Leppiku eluloo jäädvustamiseks tema elulooraamatuna ja alustati tegevusi otsuse täitmiseks.

Rahastamine

Klubi tulud 2022. aastal kokku moodustasid 45 tuhat eurot ja varad 244 tuhat eurot, klubi tegevusaasta tulem oli 7,8 tuhat eurot. Klubis töötas 2022. aastal keskmiselt 6 töötajat, kelle tööjõukulud oli 109 tuhat eurot. Klubi juhatuse liikmetele tasu 2022. aastal ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ESS Kalevi lahtised meistrivõistlused sisesõudmises

16.12.2023 toimus Pärnus Kuninga Tänava Põhikooli spordihallis sisesõudmise sarja II etapp, ESS Kalevi lahtised meistrivõistlused sisesõudmises. Võisteldi erine
rowing.ee

2023 Eesti MV sisesõudmises pikamaa distantsil

25.11.2023 algas sõudjatel sisehooaeg Eesti meistrivõistlustega pikamaa distantsil, võistlus toimus Viljandi spordikeskuses. Distantsiks oli 6000 m vanematel ni
rowing.ee

Ringtreeningud Pärnu Sõudeklubis

Alates 6. novembrist pakub Pärnu sõudeklubi võimalust osaleda iganädalastes ringtreeningutes! Treeningu kestuseks on 50-55 minutit. Ringtreeningu käigus liiguta
rowing.ee

Mihkel Leppiku ärasaatmine toimub sõudeklubist 24. juulil kell 12

Kolmapäeval, 7. juulil 88 aastaselt manala teed läinud sõudetreener Mihkel Leppiku avalik ärasaatmine toimub Pärnus Räämalt. Eesti sõudmise grand old man saadet
rowing.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.