ANIJA LIONS-KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ANIJA LIONS-KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022-2023 aasta tegevuse aruanne

Mittetulundusühing Anija Lions Klubi asutati 1990.aastal. Tänaseks on klubis 8 liiget.

Klubi juhib juhatus, mis koosneb ühest liikmest, kellel on antud mittetulundusühingute seaduse mõttes juhatuse liikme õigused ja kohustused.

Käesolev aruanne annab ülevaate majandusaastal 2022-2023 tehtust.

Taustinfo

Lionsliikumine on Eestis endiselt elujõus. Klubi on hoidnud oma tuntust kohalikus kogukonnas.

Klubi eesmärgid

Põhikiri sätestab klubi eesmärkideks inimestevaheliste vastastikuse arusaamise arendamine, heale valitsemisele kaasa aitamine ja kodanikuõiguste tagamisele ning kõik sellega seonduv mittepoliitiline ja mittereligioosne. Erilise tähelepanu all on heategevus Anija vallas.

Juhtimine ja ressursid

Jooksvate ülesannete lahendamiseks on klubi juhatus teinud jätkuvat koostööd kohalike ettevõtetega ja mittetulundusühingutega. Käigus on hoitud kõik läbi aastate traditsiooniks saanud üritused – aasta inimese tunnustamine, klubi bowlingu võistlus, talgud Lembitu juures, sügismatk koos peredega, helkurite ja värvipliiatsite kinkekomplektid Anija valla koolide I klassi õpilastele jm. Uudsena saab välja tuua väljasõiduga klubiõhtuid, mis on toonud meeldivat vaheldust. Samuti klubiõhtuid Anija mõisa Kohwikus InnAmorata, kohvikus Sohvik, Aegviidu Tervisedepoos ja mujal.

Klubi liikmete osavõtt piirkonna üritustest on jäänud tagasihoidlikuks. Ära tuleb märkida Kehra Gümnaasiumi õpilaste osavõttu rahuplakatite võistlusest kus Anija Lions klubi esindaja on saavutnud äramärkimist ning klubi toetust vähekindlustatud perede lastele.

Klubi vahendid tulevad eranditult liikmemaksudest ja erakorralistest tuludest. Nendest on kaetud vajalikud liikmemaksud piirkonnale ja rahvusvahelisele organisatsioonile ning muud tegevuskulud.

Aivar Urva

President 2022/2023

Tegevusaruanne kinnitatud:

LC Anija üldkoosolekul 19.10.23

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.