EESTI HAIGLAAPTEEKRITE SELTS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 271 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI HAIGLAAPTEEKRITE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 271 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Haiglaapteekrite Selts ühendab haiglates töötavaid apteekreid ja teisi seltsi tegevusest huvitatud farmaatsia-alase haridusega inimesi. Seltsi eesmärgiks on tõsta liikmete kutseoskuseid, parandada igapäevast suhtlust ning pakkuda ühiseid tegevusi.

Seisuga 30.09.2022 oli Eesti Haiglaapteekrite Seltsis 134 liiget. 2022 aastal liitus meie ridadega 3 haiglaapteekrit ning lahkus 2 liiget.

Seltsi peamiseks eesmärgiks on panustada haiglaapteekrite elukestvasse õppesse ja pidevasse enesearendamisesse. 2022 aastal korraldas selts 26. korda haiglafarmaatsia erialakonverentsi, peatudes nahahaiguste ja haiglafarmaatsiaga seotud teemadel. Muudest koolitustest viidi läbi kliinilist toitmist käsitlev seminaripäev. Seltsi liikmed osalesid aktiivselt lektoritena erinevatel konverentsidel ja seminaridel ning panustasid erinevate töörühmade tegevusse

Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Apteekrite-vahelise koostöö ja seltsi koordineerimisel loodi EHAS Suure riskiga ravimite käitlemise ja kasutamise tegevusjuhend.

Selts on olnud oma esindajatega aktiivselt panustanud koostöösse ja haiglafarmaatsia huvide eest seismisesse erinevate huvipooltega, seda nii farmaatsiasektori siseselt kui riigiga.

Rahvusvahelisest koostöö tasandil on selts kaasatud Euroopa Haiglaapteekrite Assotsiatsiooni (EAHP) ja Euroopa Onkoloogilise Farmaatsia Seltsi (ESOP) tegevusse.

Jätkati haiglaapteekrite pädevuse hindamisega ja selle propageerimisega. 2022 aastal taotlesid kategooriat, olemasoleva säilitamist või tõstmist 17 haiglaapteekrit. Hindamisperioodi lõpus omasid kehtivat pädevuskategooriat 53 haiglaapteekrit.

Ühistegevuse, suhtlusvõrgustiku ning koostöö edendamiseks korraldati esmakordselt seltsi suvepäevad.

Marko Urbala

Eesti Haiglaapteekrite Selts

Juhatuse esimees

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.