ROELA NOORTEMAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 211 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritu

ROELA NOORTEMAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 211 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Roela Noortemaja loodi 28.juuli 1999.a. Roela noorte poolt ja on registreeritud Lääne-Viru Maakohtu registriosakonnas 30.septembril 1999.aastal.

Ühingusse kuuluvad noored alates 12.eluaastast vabatahtlikkuse alusel.

Ühingu põhieesmärgiks on, töötades avatud noortekeskusena, luua tingimused noori huvitavateks ja arendavateks tegevusteks, et kasvatada neist ühiskonnapädevad kodanikud.

2008.aastal esitati taotlus Noortemaja renoveerimiseks ja raha saadi INNOVE-lt. 2009.aasta suvel alustati ehitustöödega firma

OÜ Restaure poolt. ja ehitustööd lõpetati 2009.aasta novembris.

MTÜ Roela Noortemajal ei ole palgalisi töötajaid.Projektide elluviimisel on kasutatud vabatahtlikke ja spetsialistide abi töövõtulepingute alusel.

2014.aastal olulisi projekte ei olnud. Tehti koolitusi taimede kasvatamise ja kokanduse alal.

2015.aasta saadi toetust Avatud Noortekeskuste projektiks ja riskilaste projektiks.Tehti koolitusi taimeseadmete tegemiseks, joogietiketi õppimiseks.Korraldati Euroopa päeva ja noorsootöötajate infopäeva.

2016.aastal saadi toetusi Euroopa Päeva läbiviimiseks, arvutite ostmiseks, riskilaste projektiks.

2017.aastal saadi PRIA-lt jalgrataste ja suusakomplektide ostmiseks.

2018.aastal saadi PRIA-lt toetus LEADER strateegiate rakendamiseks. Lääne-Viru Omavalitsuste Liit andis toetust lumalaua koolituseks ja kogukonna elu turvalisemaks muutmiseks.

2019.aastal saadi Vinni vallalt lumelaua koolituseks raha,Lääne-Viru Omavalitsuste Liit andis toetust noorte koolitusteks, 2020 aastal saadi PRIA-lt Leader projekti raames sisustamiseks IT-ja tehniliste vahendite ja mööbliga. Vinni vallalt kaas- finantseerimiseks. VIROL-ilt projekt kogukonna turvaliseks. Kohaliku omavalitsuse programm - koolitused noortele.

2021 aastal saadi Rahandusministeeriumilt LEADER projekt strateegiate rakendamine PRIA taotlus.

Haridus-ja teadusmimisteeriumilt Noorte heaks projekt.

2022 aastal saadi Rahandusministeeriumist KOP-i ja projekt Noorte Heaks toetusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.