NÕMME VAEGKUULJATE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 226 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

NÕMME VAEGKUULJATE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 226 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Nõmme Vaegkuuljate Selts 2022.a. majandusaasta tegevusaruanne

MTÜ Nõmme Vaegkuuljate Seltsi tegevus on suunatud puuetega inimeste ja nende probleemide teadvustamisele Eesti Vabariigi invapoliitika üldkontseptsioonile - Puuetega inimestele võrdsete võimaluste loomise standardreeglitele.

Programm "Toeta puudega inimest" rahastatakse sihtfinantseerimise arvelt. SA Eesti Puuetega Inimeste Fondi, MTÜ Tallinna Puuetega

Inimeste Koja ja MTÜ Nõmme Vaegkuuljate Seltsi vahelise lepinguga eraldati programmile "Toeta puudega inimest" 824.60 eurot. Programm "Toeta puudega inimest". Teabepäevadel ning loengutel tõstsime üles puuetega inimeste probleemid avatud ühiskonnas. Erinevate kuulmisabivahendite saamise võimalused on piiratud - abivahendite hinnad tõusevad kuid toetussummad on jäänud praktiliselt endisele tasemele ning erinevate kuulmisabivahendite taotlejate arv on igal aastal oluliselt suurenenud.

26.01.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "Võrdsed võimalused", TPIK tegevjuht Monika Tammerand.

16.02.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "Tervislik toitumine", toitumisnõustaja Anu-Helju Täär.

30.03.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "Nublu - koduvalve vaegkuuljatele", teenusejuht Eveli Lehtsalu.

Kirjutustõlgid: Gaila Järvsalu ja Getter Kreen.

27.04.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "Aastakoosolek", NVKS juhatuse liige Rein Järve.

25.05.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "Pharma Nord tervisetooted", koolitaja Triin Terasmaa.

03.07.2022.a. Tallinna Muuseumi Päevad. "Linnaelumuuseum" Vene 17 Tallinn ja "Fotomuuseum", Raekoja 4/6 Tallinn 07.08.2022.a. Tallinna Muuseumi Päevad. "Lauluväljaku Külastuskeskus", Narva mnt. 95 Tallinn ja "Mati Undi muuseum", Koidula 17 Tallinn.

28.09.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "TPI Koda", TPIK tegevjuht Kadri Palk.

26.10.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "Pharma Nord tervisetooted", koolitaja Triin Terasmaa. Kirjutustõlgid:

Gaila Järvsalu ja Merike Leesment.

30.11.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "Eesti Tervisekassa", usaldusarst Dr. Malle Vahtra. Kirjutustõlgid: Gaila

Järvsalu ja Getter Kreen.

21.12.2022.a. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskus. Teabepäev "Aasta 2022", TPIK tegevjuht Kadri Palk ja TPIK administraator Tiiu

Kristjan.

Programm "Harrastus ja ühistegevus". Kuulmispuudega inimeste kaasamine MTÜ Nõmme Vaegkuuljate Seltsi organisatsioonilise tegevusega.

Suhtlemise, elukestva õppe, töö ning igapäevaelu toimetuleku tagamiseks kasutavad vaegkuuljad mitmeid erinevaid abivahendeid.

Tervisekäimine / terviseujumine on igaühele jõukohane ning loomulikum liikumisviis. Igaüks saab käimise / ujumise tempot kergesti reguleerida vastavalt võimetele ja enesetundele. Tervisekäimine / terviseujumine on üks populaarsemaid liikumisharrastuse vorme. Liikmed osalesid tervisekäimise erinevatel etappidel, mis andis hea enesetunde ja suurema motiveerituse osaleda erinevatel tervise üritustel. Viibimine looduse ja kultuuripärandi keskel annab tervisele hea harmoonia. Info kättesaadavus ning teadlikkuse tõstmine tagavad kuulmispuudega kodanikele parema toimetuleku avatud ühiskonnas.

Koostöö erinevate ametiasutuste ja organisatsioonidega: MTÜ Eesti Puuetega Inimeste Koda, SA Eesti Puuetega Inimeste Fond, MTÜ Tallinna

Puuetega Inimeste Koda, MTÜ Eesti Vaegkuuljate Liit, MTÜ Kuulmisrehabilitatsiooni Keskus, Nõmme Linnaosa Valitsus, Tallinna Sotsiaal- ja

Tervishoiuamet jt.

MTÜ Nõmme Vaegkuuljate Seltsis ei ole põhikohaga töötajaid. Juhatuse liikmed ei ole juhatuse liikmete tasu ega muid soodustusi saanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.