VILJANDIMAA LASTERIKKAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 432 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja komment

VILJANDIMAA LASTERIKKAD MTÜ hetkeolukord

Juba 432 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Viljandimaa Lasterikkad 31.12.2022 a seisuga on MTÜ Viljandimaa Lasterikkad ühingus 180 Viljandimaa

Lasterikast pere.

Üldkoosolekul 03.04.2022.a muudeti põhikirja, alates 03.04.2022 saavad MTÜ-ga liituda pered, kus on kasvamas 3 või enam last.

Kõikides ühingu peredes on kokku 1106 inimest.

Ühinguga liitus 2022. aastal 58 perekonda.

Esindatud on kõik Viljandimaa omavalitsused ja Tõrva vald (2 pere).

Ühing on asutatud 1992. aastal. Seega on ühingul pikaajalised kogemused ja traditsioonid lasterikaste perede esindamisel. MTÜ Viljandimaa Lasterikkad eesmärk on olla ühiskonnas hinnatud organisatsioon, kes väärtustab ja ühendab Viljandimaa lasterikkaid peresid ja esindab nende huve. Oma eesmärgi saavutamiseks ühing koondab ja kaasab aktiivseid liikmeid, kelle jaoks on lasterikkus rõõm ja kellel on soov ühingu tegemistesse panustada; loob vanematele ja lastele suhtlemis- ja arenemisvõimalusi ning võimaldab eneseteostust; on usaldusväärne partner teistele organisatsioonidele; osaleb aktiivselt kohalike omavalitsuste perepoliitika kujundamisel ning väärtustab lasterikkust.

MTÜ Viljandimaa Lasterikkad peamised tegevussuunad:

Koondame ja kaasame elurõõmsaid ja aktiivseid peresid - meie liikmed on aktiivsed ja soovivad panustada ühingu tegemistesse ja arengusse ning osaleda ühingu ettevõtmistes; meil on motiveeritud vabatahtlikud

Teeme võrdväärse partnerina koostööd kohalike omavalitsuste ja teiste organisatsioonidega - Viljandimaa omavalitsused on teadlikud meie ühingu tegemistest, hindavad meie ühingut lasterikaste perede huvide esindamisel ning toetavad ühingut ja meie peresid sündmuste korraldamisel ja nendel osalemisel. Teeme koostööd teiste

Viljandimaa mittetulundusühingutega kogukonna tugevdamiseks, samuti Eesti

Lasterikaste Perede Liiduga ning selle liidu liikmesorganisatsioonidega.

Loome ühiselt lasterikastele peredele võimalusi enesearenguks ja -teostuseks - korraldame koolitusi, kultuuriasutuste külastusi ja spordisündmusi ja palju muud lasterikka pere teadlikkuse arendamiseks, silmaringi suurendamiseks ning pere tervisekäitumise parandamiseks; samuti aitame lasterikkal perel leida võimalusi paremaks materiaalseks toimetulekuks.

Tagame organisatsiooni püsimise ja arengu - meil on olemas ühingu ruumid, kodulehekülg ja FB grupp ühingu töö paremaks korraldamiseks ning nähtavamaks olemisel.

MTÜ Viljandimaa Lasterikkad juhatuses on 5 liiget. Juhatuse tööd kontrollib 3-liikmeline revisjonikomisjon. Juhatuse liikmetele ei ole 2022. aastal makstud juhatuse liikme tasu.

Kogu juhatuse tegevus toimub vabatahtliku tööna.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.