TARTU LINN, PÕLLU TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 381 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TARTU LINN, PÕLLU TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 381 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

11. mail 2022 toimunud üldkoosolekul valiti uueks juhatuse liikmeks Epp Tohver, seniste liikmete Ave Pilli ja Urbe Kallaisi volitusi pikendati kolme aasta võrra.

Jätkati raha kogumist remondifondi 0,35€/m2.

Jooksvad remonditööd 2022. aastal:

Kolmanda trepikoja õuepoolse välisvalgusti parandamine – 100,60 €.

Katlamaja robottelefoni vahetus – 298,80 €.

Teise trepikoja katkise trepiplaadi väljavahetamine – 4,02 € (töö teostas juhatuse esimees E. Tohver ilma selle eest töötasu saamata, hea tahte avaldusena).

Keskküttetorustiku remont keldris – 288,00 €.

Trepikodade ukselukkude ja -sulgurite remont – 87,60 €.

Kokku: 779,02 €.

Kuna 11.05.22 üldkoosolek otsustas sõlmida hoone Põllu 6 kõikehõlmava renoveerimistööde projekti tellimiseks sõlmida leping tehnilise konsultandiga, siis küsiti juulis tehnilise konsultandi teenuse hinnapakkumist 11 isikult. Tähtajaks laekus vaid üks pakkumine Martin Kikaselt (Tartu Regiooni Energiaagentuur, TREA) ja kolm äraütlemist suure töökoormuse tõttu. Septembri alguses saadeti kirjad veel 7 isikule, kellest üks teatas, et loobub seoses suure töökoormusega hinnapakkumise tegemisest, ülejäänud kuus ei vastanud.

Konsultandi lepingu sõlmimiseks toimus tihe suhtlemine telefoni ja e-posti teel Martin Kikasega, leping jõustus alates 01.12.2022.

Renoveerimise lähteülesande paika panemiseks kohtuti kolmel korral Põllu 6 hoone juures.

Seoses Eesti Gaasi soodsa fikseeritud hinnaga gaasimüügi lepingu lõpptähtajaga 31.10.2022 küsiti uusi hinnapakkumisi Eesti Gaasilt, Alexelalt,

Varmatalt. Varmata teatas, et ei müü gaasi väljapoole AS Varmata gaasivõrku ja Põllu tänava tema alla ei kuulu. Alexela gaasituru volatiilsuse tõttu 2022. aasta lõpuks hinnapakkumist ei teinudki, oli valmis gaasi müüma alates 01.01.2023. Seetõttu jäi ainsaks võimaluseks uuendada gaasimüügi lepingut Eesti Gaasiga. Juhatus otsustas seejuures minna üle börsipaketile, mis oli õige otsus – börsihinnad jäid aasta lõpus madalamaks kui Eesti Gaasi pakutavad fikseeritud hinnad (paindlik pakett).

Oktoobris tegeleti aktiivselt uue välikoristaja otsingutega. Töötukassa kaudu õnnestus leida Ukraina sõjapõgenik, kellega sõlmiti tööleping.

Aasta lõpus töötati välja uued, tegelikele kuludele vastavad, kommunaalteenuste arvestamise alused.

Aasta lõpus hakati ette valmistama erakorralise üldkoosoleku kokkukutsumist, et otsustada Põllu 6 üleminek oma gaasiküttelt linna kaugküttele.

Selleks oli hinnapakkumine linna kaugkütte võrguga liitumiseks võetud Gren Tartu AS-ilt juba juunis, kui kuna osa majaelanikke oli selles osas kõhkleval seisukohal, siis otsekohe liitumisprotsessi ei algatatud. Aasta lõpu hüppeliselt kasvanud küttekulude tõttu soovisid elanikud siiski antud küsimuse võimalikult kiiret üldkoosolekul hääletamisele panemist.

2023. aastal jätkatakse aruandeaastal alustatud tegevusi maja renoveerimise ettevalmistamiseks ja linna kaugküttevõrguga liitumiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.