PÄRNU KONTSERDIBÜROO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 325 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

PÄRNU KONTSERDIBÜROO MTÜ hetkeolukord

Juba 325 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Pärnu Kontserdibüroo juhatusse kuulub kaks liiget. Juhatuse liikmetele 2022. aastal juhatuse liikme tasu ja muid soodustusi ei makstud.

Olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei olnud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks: MTÜ Pärnu Kontserdibüroo jätkab senist tegevust muusikaürituste korraldajana.

Korraldati kaks suuremat muusikaüritust: Suvemuusika Ranna kõlakojas ja laulukonkurss SÜGISULG.

Kontserdisari Suvemuusika: 29.juuni kuni 3.august 2022, esinejad: 29.6 Eesti Mandoliiniorkester 7.7 Karl Madis 13.7 Toomas Volli laulustuudio tänased ja vilistlased 20.7 Duo Mann & Juula 27.7 Greenwish 3.8 Rembetes

Laulukonkurss SÜGISULG- 1. oktoober- 20. november 2022.

Konkursil osales 168 lauljat Pärnu linnast ja maakonnast. Kontaktide vähendamise eesmärgil toimusid eelvoorud demovooruna. Demosid sai üles laadida vahemikus 1.-23. oktoober. 3-10aastaste lõppkontsert toimus 13. novembril. 11-19aastaste solistide lõppkontserdil 20. novembril andis 5-liikmeline žürii koosseisus Ivi Rausi, Maria Väli, Themuri Sulamanidze, Mick Pedaja ja Kaarel Orumägi välja auhinnalised kohad.

Konkursi Grand Prix võitis Desire Pärn ja publikulemmiku tiitli pälvis Ann Marii Kirsi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.