EESTI PÄRIMUSMUUSIKA KESKUS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 962 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

EESTI PÄRIMUSMUUSIKA KESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 962 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Pärimusmuusika Keskuse (edaspidi ka EPMK) põhikirjaliseks eemärgiks on Eesti kultuuri toetamine läbi pärimusmuusika õpetamise ja propageerimise. Selle eesmärgi täitmiseks korraldab ühing festivale, kontserte, õpitubasid, kursusi, õppelaagreid ja seminare.

EPMK–l on tütarettevõte OÜ Aida kohvik. Käesolev aastaaruanne ei ole konsolideeritud aruanne.

Aruandeasta bilansimaht oli 994 110 eurot. 2022.a tulud olid 1 680 764 eurot, millest 59% moodustas ettevõtlus- ja muu tulu ning 41% toetused riigilt, omavalitsuselt ja eraisikutelt.

Ühing lõpetas 2022.a. majandusaasta 196 062 euro suuruse negatiivse tulemiga. EPMK põhivarade maht on aasta lõpu seisuga jääkväärtuses 397 025 eurot.

2022.a. peasündmuseks oli Viljandi Pärimusmuusika Festival, mis toimus esmakordselt peale ülemaailmsest koroonapandeemiast (2020-2021) tulenevaid piiranguid täismahus 4-päevalise festivalina 28.07.-31.07.2022.

2022.a korraldas Eesti Pärimusmuusika Keskus kontserte, kontserttuure erinevatesse Eesti regioonidesse, tantsumajasid ja teisi pärimusmuusika sündmusi, kursuseid ja koolitusi, lastele ja noortele mõeldud laagreid.

Lisaks EPMK poolt korraldatud sündmustele kasutati Pärimusmuusika Aida ruume ka teiste korraldajate kontsertide, konverentside jms. läbiviimiseks, koos EPMK poolt ekskursioonide ja muusikute esinemiste korraldamisega.

2023. aastal plaanib EPMK jätkata põhitegevustega – festivalide korraldamistega, üle-eestilise pärimusmuusika kontsertprogrammi edasi arendamisega, pilliõppe kursustega nii algajatele kui ka edasijõudnutele, panustada veel enam noortevaldkonna arengusse, toimetada Pärimusmuusika Aidas ning teha pärimusmuusika kompetentsikeskusena sisulist koostööd teiste organisatsioonidega. 2023.a kevadel valmisid virtuaalsed õppematerjalid, lisaks on kavas jätkata digitaalseid tegevusi, et seeläbi kasvatada võimalikult paljude inimeste ligipääsu pärimusmuusikale. EPMK annab välja regilaulu podcaste, arendab pärimusmuusika noodikogu, panustab sisuloomesse ja veebimaterjalidesse, mida on võimalik ka sotsiaalmeedias levitada. Pärimusmuusika Aida tehnikapark on pidevas uuendamises, et oleks võimalik läbi viia hübriid- ja veebisündmuseid (õppetegevused, koosolekud, seminarid jne).

EPMK juhatus on 1-liikmeline. Juhataja töötasu koos preemiaga oli 43 200 eurot. Ühingu juhatajale ei ole ette nähtud mingeid lisasoodustusi töölt lahkumise või vallandamise puhul. Tööjõukulud olid emaettevõttes 481 955 eurot. MTÜ

Eesti Pärimusmuusika Keskuses töötab töölepinguga 12 töötajat.

Lugupidamisega

Tarmo Noormaa

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.