HOONEÜHISTU EHITAJATE 45A TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 53 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

HOONEÜHISTU EHITAJATE 45A TÜH hetkeolukord

Juba 53 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

HOONEÜHISTU Ehitajate 45A ISELOOMUSTUS JA TEGEVUSARUANNE 2022 aastal 1. 11-boksiline hooneühistu, endine garaažikooperatiiv ehitati PPI „Eesti Projekt” poolt koostatud tüüpprojekti nr. 5-03-603 1960 alusel.

Maaeraldus on tehtud garaažiehitajate kooperatiivile Tallinna Linna Keskrajooni TSN Täitevkomitee otsusega nr. 66 12.02.1964. Ehitis- maapealne, tellisseintega, katuslagi puit. Hoone paikneb Mustamäe linnaosas siseterritooriumil asfalteeritud tee ääres.

2. 26.01.2007 aastal üldkoosoleku otsusega muudeti põhikirja ja muutus ärinimi garaažiühistu Ehitajate 45a-st hooneühistu 45a-ks. Kanne kinnitatud Harju Maakohtu registriosakonnas 13.03.2007 aastal.

3. 02.detsembril 2007 aastal üldkoosoleku otsusega valiti juhatuse liikmeks Veiko Pääbus ja revidendiks Tiina Samel. Juhatuse liige Veiko

Pääbus on olnud juhatuse ainukeseks liikmeks kuni tänaseni, teisi juhatuse liikmeid ei ole olnud. Sarnaselt on üldkoosolek valinud revidendiks Tiina Samel´i, kes on samuti olnud antud kohal kuni tänaseni. Vastavalt Hooneühistu Ehitajate 45A põhikirjale ja üldkoosoleku otsusele valitakse juhatuse liige ja revident ametisse kolmeks majandusaastaks.

4. Hooneühistus on 11 garaažiboksi.

5. Ühistu liikmetel 2022 aastal liikmemaksete tasumisega probleeme ei tekkinud.

6. 2022 aastal tehtud tööd: a. ühistu üldkoosolekul 22.04.2015. võeti vastu otsus ühistule kuuluvas hoones Ehitajate tee 45A renoveerida täielikult elektrisüsteem.

Antud otsusest lähtuvalt teostati nimetatud tööd täies mahus. 2015. aasta üldkoosoleku otsusega anti võimalus bokside omanikel paigaldada boksidesse eraldi elektriarvestid, selleks, et saaks toimuda edaspidine boksipõhine elektrikulu arvestus õiglasema elektritarbimise jaotuse osas. 2015. aastal on kõik bokside omanikud soetanud ja paigaldanud boksidesse elektriarvestid.

Kõik garaažibokside omanikud/kasutajad on 2022. aastal võimaldanud aasta jooksul kontrollida elektri näitusid, mille kohta on koostatud vaatlusakt. Vastavalt üldkoosoleku 22.04.2015. aasta otsusele esitatakse elektriarved bokside omanikele.

b. hooneühistu põhikirjaline tegevus so liikmemaksude kogumine, maksete õigeaegne tasumine. Ühistul puuduvad maksevõlad, maksed toimuvad õigeaegselt.

c. 22.03.2022 esitati Tallinna Linna Mustamäe Linnaosa Valitsusele avaldus linnamaal kasvava, kuid garaažihoone poole tugevasti kaldu oleva ning mädanikuga puu langetamiseks. Linn lubas raieloa väljastada. 2023 aasta kevadel langetati antud puu ja koristati jäätmed linna poolt.

Juhatuse esimees:

Veiko Pääbus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.