SÜNNI JA IMETAMISE EESTI TUGIÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 419 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

SÜNNI JA IMETAMISE EESTI TUGIÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 419 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sünni ja Imetamise Eesti Tugiühing (SIET) on asutatud 1999. aastal. SIET eesmärk on edendada imikute, väikelaste, nende emade ja perede tervist ja heaolu. Kaitsta ja toetada raseduse, sünnituse, lapsehoolduse ning rinnaga toitmise optimaalseid praktikaid. SIETi tegevuse alus on põhikiri.

Sünni ja Imetamise Eesti Tugiühingu peamisteks tegevusvaldkondadeks on imetamise nõustamine, beebiootel ja beebide ning väikelastega peredele terviseteemaliste koolituste – emade tugirühmade - korraldamine, imetamise nõustajate väljaõpe ning täiendkoolitused, imetamise nõustajate võrgustiku haldamine ning emade ja laste huvide esindamine.

2022. aastal toimus imetamise nõustamine kõigis maakondades nõustajate endi korraldusel. Kuna 2022. aastal SIET-l projektipõhist rahastust ei olnud, toimusid nõustamistegevused tasuta või nõustajate endi seatud hinnakirja alusel.

SIET 2019. aastal avatud imetamisnõustamise telefon töötab eestikeelsena 6 tundi nädalas ja venekeelsena 4 tundi nädalas. Telefonitsi nõustati 223. korral (võrdluseks 164 kõnet 2021. aastal).

Alates 2014.a. on liitunud SIET Swedbanki annetuskeskkonnaga www.armastanaidata.ee. 2022. a kogusime annetusi kokku summas 2547,37eurot (võrdluseks 2021.a annetuste summa oli 2394,18 eurot). 2022.a osales SIET taas Annetamistalgutel (https://annetamistalgud.ee/), mille raames kogusime annetusi tasuta nõustamistelefoni töös hoidmiseks. SIET suurim osa annetustest laekuvad valdavalt läbi Armastan Aidata keskkonna (https://www.armastanaidata.ee), väiksem osa ka otseannetustena ühingu pangakontodele (4 erinevas pangas). Püsiannetajaid oli 2022.a ühingul kokku 8.

Täiendkoolitusi nõustajatele toimus kokku 6 tundi. Toimus ka imetamisenõustajate baaskoolitus, mille lõpetas 12 uut nõustajat. Liikmetel oli võimalus osaleda virtuaalselt iLactationi korraldatud konverentsil.

SIET on jätkuvalt esindatud Sotsiaalministeeriumi juurde loodud Rinnaga toitmise edendamise

Eesti komitees (RTEEK) ning osaleb aktiivselt RTEEK tööplaani tegevustes, mis on rahastatud

Sotsiaalministeeriumi eelarvest.

SIET on International Baby Food Action Networki (IBFAN) liige ning osales 2022. aastal IBFAN võrgustiku töös, samuti tehakse koostööd Eesti Ämmaemandate Ühinguga.

31.12.2022 seisuga oli ühingus 78 liiget. SIET’il on koduleht www.siet.ee ja Facebooki leht: https://www.facebook.com/imetamisnoustajad ning taasavatud instagrami konto #siet.ee.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Marie Ilves 🇪🇪🇬🇧

Telefon: +372 52 91 840E-post: oled@hoitudnaine.eeFB konto: Hoitud NaineKoduleht: www.hoitudnaine.eeNõustamispiirkond: e-nõustamine, Tallinn, Laagri, Viimsi, ko
siet.ee

Margaret Varik 🇪🇪🇬🇧

Piirkond: Pärnumaa, vajadusel ka telefoni- või e-nõustamine.E-post: margaretvarik@gmail.com Facebook: Margaret VarikInstagram: @doulamargaKeeled: eesti, inglise
siet.ee

Kairi Andresson 🇪🇪🇬🇧 (Nõmme, Laagri, Saku, Alliku, Saue)

Mul on ääretult hea meel jagada Sinuga oma värskeid teadmisi ja kogemusi lähiaastatest, mida olen omandanud enda kahe lapsega.Olen kogenud nii seda, et laps saa
siet.ee

📌 Imetamisnõustaja baaskoolitus (november – mai 2024)

2023. aasta algusest toimub Sünni ja Imetamise Eesti Tugiühingu (SIET) ning Põlistarkuste ja Rahvaravi Kooli koostöös taas imetamise nõustajate baaskoolitus, mi
siet.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.