AVATUD VABARIIK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 597 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

AVATUD VABARIIK MTÜ hetkeolukord

Juba 597 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Avatud Vabariik tegeles 2023. aastal oma põhikirjajärgse tegevusega, keskendudes eelkõige haridus-, noorsootöö- ja lõimumisvaldkondadele, sealhulgas: - loonud meedia koolitus- ja praktikabaasi, mis võimaldab noortel luua erinevaid meediamaterjale, eelkõige videosid, podcaste jne, teha lühisaateid (sh külalistega), korraldada debatte ja erinevaid koolitusi ning praktikume; - korraldanud erinevaid meediahariduslikke üritusi, mille eesmärgiks oli praktilise koostöö kaudu arutada noortega meedia ja sotsiaalmeedia rolli üle ühiskonna informeerimisel, väärtushinnangute kujundamisel ja libauudiste levitamise tõkestamisel; - korraldanud noortekoolitusi, -töötubasid, -ekskursioone ja õppevisiite erinevatel teemadel, sh välissuhtlus ja diplomaatia, keskkonnakaitse ja -haridus (sh kliimapoliitika), kultuuriline mitmekesisus, projektijuhtimine ja karjääri planeerimine; - korraldanud erinevaid osalusüritusi haridus-, noorte-, lõimumis- ja keelepoliitika teemadel; - valmistanud noortele suunatud meediamaterjale, kus noored arutavad otsustajatega poliitika üle; - alustanud uue pilootprojektiga „UrbanLAB“, mille eesmärgiks on ergutada noori osalema avalikus diskussioonis kohalike elu teemadel, uurima rohkem kaasaegse urbanismi kohta ning esitama oma visiooni struktuurses dialoogis avalikkusega ja otsustajatega; - alustanud uue pilootprojektiga „Q-Space”, mille raames toimuvad diskussioonid, filmiõhtud, kohtumised ja rahvusvahelised õppevisiidid, et seeläbi parandada Eesti inimeste, eelkõige noorte, teadlikkust LGBTQ+ teemadel, et seeläbi vähendada diskrimineerimist Eestis seksuaalse sättumuse, soolise identiteedi, soolise eneseväljenduse ja sootunnuste alusel; 2022. aasta üldprioriteediks oli taastada ühingu kontaktset tegevust ja noorsootööd pärast kaks pandeemia-aastat. Sh avati ja komplekteeriti uus koolituskeskus 20 inimesele, kus on võimalik korraldada erinevaid kontaktseid ja hübriidüritusi.

Koolituskava fookusesse on tõstetud uue teemana noorte meediakompetentsi arendamine ja MTÜ Avatud Vabariik võimekuse tõstmine korraldada noorte meediaalaseid algatusi ja koolitusi, luua atraktiivseid meediamaterjale ning seeläbi paremini kaasata noori ühiskondlikesse ja sotsiaalsetesse debattidesse ning muudesse ühistegevustesse.

Uute projektidega on loodud kolm uut töökohta, lisaks kaasatud on üks välisvabatahtlik Gruusiast.

Kaasatud on uusi välisdoonoreid, peamiselt Saksamaalt ja EMP.

Juhatus on üheliikmeline, kellele juhatuse liikme tasu on arvestatud 50000 eurot.

Tööjõukulude üldsumma kokku 132,8 tuhat eurot. Töötajate keskmine arv 5.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.