NUKUFILMI LASTESTUUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 300 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

NUKUFILMI LASTESTUUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 300 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022.a algus oli endiselt tugevalt mõjutatud Covid-19 levikust ja kehtestatud piirangutest. Kevadel hakkas taastuma tavapärane elukorraldus ja -rütm. Sügist saime alustada lootusega, et animaõpe saab terve õppeaasta toimuda kontakttundidena. 2022.aasta lõpuks õppis Animakooli huvikooli kursustel üle 85 õpilase. Sügisel alustasime animaringiga Gaia koolis. Lisaks viisime läbi animaringi Jakob Westholmi Gümnaasiumis ja animatsioonitunde Tondi Põhikooli anima- ja nutiringi õpilastele.

Koolivaheaegade sisustamiseks ja huvitavate tegevuste pakkumiseks korraldasime erinevaid koolivaheaja lühikursusi. Kokku osales kevadel, suvel, sügisel ja talvel korraldatud 28l 4-päevasel lühikursusel üle 180 lapse. Nii mitmedki lapsed osalesid mitmel lühikursusel ja käisid meie juures erinevatel vaheaegadel. Proovisime anima juurde tagasi tuua ka suuremaid multika sõpru ja korraldasime kevadel täiskasvanutele mõeldud sissejuhatava animatsioonikursuse, kust võttis osa 7 huvilist.

Animakoolis tähistati 2022.aastal 32 lapse sünnipäeva, mille peo osaks oli animatsiooni töötuba. Toimusid töötoad erinevas vanuses osalistele, alustades lasteaia - ja koolilastest ning tipnedes erinevate töökollektiividega, kes soovisid koos meeskonnana animatsiooniga tutvust teha.

Töötoad toimusid nii meie juures Animakoolis kui ka klientide juures. Kokku toimus 57 töötuba.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.