SAAREMAA VALD, KURESSAARE LINN, VALLIMAA TN 9 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 312 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SAAREMAA VALD, KURESSAARE LINN, VALLIMAA TN 9 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 312 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Vallimaa 9 on asutatud 22.07.2002. aastal. Aadressiga: Saare maakond, Saaremaa vald, Kuressaare linn, Vallimaa tn 9. KÜ-l on 55 liiget/korteriomandit. Korteriühistu eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Alates 10.2018 a. haldab maja Pindi Kinnisvarahaldus. Haldus ja raamatupidamise teenus, majahaldur Jana Kiil.

Ühistu tööd juhtib alates 06.01.2018.a a kolmeliikmeline juhatus koosseisus Janno Lätt, Maire Kallaste ja Evelin Mitt (alates 2023.a). Ühistu juhatuse tegevust kontrollib kolmeliikmeline revisjonikomisjon kooseisus Mariam Marju Põldniit-Janahi, Inge Kirss ja Mare Rand.

2021.a alustati maja suuremahulist rekonstrueerimist. Töid teostab Ehitusfirma Fidele OÜ. Projekti maksumus 1,12 milj.€ ja sellest moodustab

Kredexi toetus 342 403.00 €. Teostatavad rekonstrueerimistööd: 1) korterelamu fassaadi rekonstrueerimine ja soojustamine; 2) korterelamu katuse ja katuslae rekonstrueerimine ja soojustamine; 3) korterelamu akende vahetamine või renoveerimine; 4) korterelamule uue ventilatsioonisüsteemi ehitamine ja ventilatsioonisüsteemi mõõdistamise protokolli koostamine.

2022.a jätkati ehitus/rekonstrueerimstöödega. Ehtituslepingu lõpptähtaeg oli 04.2022.a. Ehitaja palvel pikendati lepingut kuni 09.2022.a. Aasta lõpuks ei ole töid lõpetatud. Ehitajale on tehtud leppetrahvi summas 600€ tähtaja ületamise eest. Samuti korduvaid meeldetuletusi ja ettekirjutusi tähtaegade ületamise eest. Mõju meeldetuletustele on olnud ebapiisav. Olukorra parandamiseks on peetud ka läbirääkimisi otse alltöövõtjatega.

Sõlmitud üks leping Fonosüsteemi paigaldamiseks.

2023.a plaanid. Lõpetada ehitus/rekonstrueerimstöödega, eeldatavalt juuli lõpp 2023.a. Parandada asfaldiauke, paigaldada jalgrattahoidjad, puude hoolduslõikus. Jätkata parkimise/haljastuse ümberkorralduse projekteerimisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.