TALLINN, SÕPRUSE PST 14 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

TALLINN, SÕPRUSE PST 14 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Koskla-Meleka tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Koskla-Meleka asukohaga Tallinn, Sõpruse pst. 14 põhilisteks eesmärkideks on elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine.

KÜ kohustused on: elamu kindlustamine elutegevuseks vajalike kommunaalteenustega (vesi, elekter, gaas, prügivedu), elamu tehnosüsteemide regulaarne hooldus ning remonttööde läbiviimine ja rikete kõrvaldamine, elamu juurde kuuluva territooriumi ja sellel paiknevate rajatiste, samuti üldkasutatava ala hooldus ja korrashoid.

Korteriühistu Koskla-Meleka asutati detsembris 2002.

KÜ tööd korraldab 3-liikmeline juhatus.

Elamu on kindlustatud Swedbank P&C Insurance AS-is. Kindlustus hõlmab tulekahju, loodusõnnetust, veeavarii ja vandalismi tagajärjel tekkinud kahju hüvitamist, mis on tekkinud elamu üldsüsteemides ja tehnovõrkudes, samuti vastutuskindlustust kolmandate isikute suhtes.

2022. aasta jooksul oli läbi viidud üks üldkoosolek: 20.06.2022 toimunud oosolek ei olnud kvoorumi puudumise tõttu otsustusvõimeline.

11.07.2022 toimus korduskoosolek, kus otsustati: kinnitada 2021. a. aruanne; • kehtestada 2022. a. majanduskava; • valiti uus juhatus; • otsustati võimalusel liituda kaugküttega.

Juhatuse tasandil arutati ühistuga seonduvat vastavalt vajadusele telefonitsi, meilitsi või Korto vahendusel.

2020. aastal võttis KÜ üldkoosolek vastu elamu renoveerimiskava, mille põhjal taotleti Swedbankist laenu kokku 235 482 eurot. Laenu tagasimakse periood on 20 aastat kuni aastani 2040. Laenu tagasimaksmine toimub graafikukohaselt. Laenu- ja intressimaksete finantseerimiseks korteriomanikelt eraldi vahendeid ei koguta, maksed pangale kaetakse KÜ remonditasudest.

2022. aastal teostati järgmised remondi- ja hooldustööd: kaugküttetrassi projekteerimistööd (DEM Projekt, 720 €); • küttetrassi ehitustööd (RIA Stanteks, 17 280 €); • soojussõlme häälestus (Veidiko, 384 €).

Kasutamata remonditasude jääk aasta lõpus oli 4026 eurot.

Majandusaasta lõppes tulemiga summas 1732 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.