JÕGEVAMAA PUUETEGA LASTE VANEMATE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 107 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

JÕGEVAMAA PUUETEGA LASTE VANEMATE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 107 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Jõgevamaa Puuetega Laste Vanemate Ühing on oma põhikirjast tulenevalt täitnud 2022. a eesmärke: - puuetega laste vanemate (hooldajate) ja nende toetajate ühendamine puuetega laste ja nende perekondade probleemide väljaselgitamiseks ja lahendamiseks; - puuetega laste ja nende perekondade huvide kaitsmine; osavõtt puuetega laste ja nende perekondade huve puudutavate seaduste ja teiste normatiivaktide koostamisest, täienduste esitamisest kehtivatesse aktidesse.

- korraldas puuetega lastele ja nende perekondadele reisi koos vaimupuuetega tugiühinguga osales 28 inimest (vanemad koos lastega)

Lääne-Virumaal Rakvere politseimuuseumi, lisaks uudistati vallimäel tehtud uusi väljapanekuid. Pered said tutvuda ka linna vaatamisväärsustega. Terve päev oli täis meeleolukaid sündmusi. Meie jaoks on oluline, et lapsed saaks olla kaitstud ja turvalises keskkonnas koos perega. Kasuks tuleb looduskaunis ümbrus ja kokkupuude elusa loodusega;

Seoses Covidist tulenevate piirangutega ei ole saanud korraldada kursusi, teabepäevi, seminare jm. paljud liikmed kartsid ühisüritustel osaleda.

Samas on palju suhtlemist väikestes gruppides ja telefoni ning e-kirja teel;

Teeme koostööd riigi, kohalike omavalitsuste ning teiste ühingu tegevusest huvitatud ettevõtete, asutuste, ühiskondlike organisatsioonide ja liikumistega;

Aitame kaasa puudega laste õpetamiseks ja eluks vajalike abivahendite muretsemisele ning nende kasutamise õpetamisele.

2022 aastal jagasime oma FB lehel infot, mis on oluline puuetega last kasvatavatele peredele.

Ühe probleemina toodi välja ka seda, et kui laps jääb puudest ilma ei saa tema töötav vanem teda enam arsti juures ega teenustel saata, sest talle ei laiene puudega lapsevanemale ettenähtud vabade päevade õigus. Samas vajavad puudest ilma jäänud lapsed jätkuvat pidevat arsti järelevalvet ja teenuseid.

Jõulupidu toimus väljasõiduga Torma Talvekülla 17.12.2022 pered said teadmisi kuuse kasvamisest jõulupuuks, otsisid oma pikkust jõulupuud ja valisid kaunimalt ehitud kuusepuud, päkapikukool oli kus lapsed said teadmisi ja pidid ka ise oma kätega valmistama päkapikke ja näha ja paitada sai loomi ja linde. Tantsiti ja mängiti ringmänge ja lauldi jõululaule. Toimus jõululõuna jõuluvana jagas osalejatele kingitusi.

Kaja Hansing

Juhatuse liiga

Jõgevamaa Puuetega Laste Vanemate Ühing

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.