TALLINNA MALEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 259 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TALLINNA MALEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 259 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta 31. detsembri seisuga oli klubil 17 täiskasvanud liiget ning üle 50 noore, kes tegelevad maleharrastusega.

2022. aastal töötas klubis treenerina Hendrik Olde, keda abistasid juhendajatena Margareth ja Karl Erik Olde. Maletreeninguid viidi läbi peamiselt Paul Kerese Malemajas, Euroopa Koolis, Kindluse Koolis, Avatud Koolis, Südalinna Koolis ja Viimsi koolis.

Lisaks treeningutele korraldas klubi noortele treeninglaagri Pärnus, kus osalesid ka mitmed Eesti noortekoondise liikmed.

Margareth Olde täitis naiste rahvusvahelise meistri (WGM) normi ning klubi liikmetest osalesid Margareth ja Kirill Chukavin maleolümpial Indias.

Klubi eestvedamisel korraldati Tallinnas jaanaurist kuni maini ning septembrist kuni detsembrini 8. üle-eestiline kiirturniiride sari, millest võttis osa üle 700 harrastaja. Juulis korraldas Tallinna MK koostöös Pärnu MK-ga Paul Kerese mälestusfestivali.

Kokku korraldas klubi aastas üle 50 maleürituse või oli abiks nende korraldusel.

Tallinna Maleklubi on tegutsev mittetulundusühing ning klubi eesmärkideks on eelkõige töö noortega ning seda mitmel erineval tasandil: - male algõpetuse korraldamine koolides (sh. tunniplaanis); - maleline tegevus kooli huviringis; - maletreeningute korraldamine esasijõudnutele; - noorte võistlusspordi arendamine; - Eesti koondise tasemel noorte malelise ettevalmistuse korraldamine.

Lisaks korraldab klubi maleüritusi ning teeb aktiivselt koostööd teiste Eestis tegutsevate klubidega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.