RÄPINA KAMMERKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

RÄPINA KAMMERKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Räpina Kammerkoor alustas tegevust 1988. aastal. Aastate jooksul on koor esindanud Räpinat nii maakondlikel ja vabariiklikel laulupidudel kui ka piiri taga (Soomes, Poolas, Hollandis, Venemaal, Ameerika Ühendriikides, Lätis). Igal aastal on osaletud ja üles astutud kohalikel kultuurisündmustel.

2021/22. hooaja esinemised:

Jõulutervitus Räpina valla rahvale dets 2021

Talveöölaulupidu 2022 Otepääl

Räpina valla kodukohvikute päev mai 2022

Jõulukontsert Lätis, Balvis koos segakooriga „Mirklis“ novembris 2022

Jõulukontsert Sillapää lossis detsember 2022

Alanud 2022/23. hooajal on Räpina Kammerkoori eesmärgiks ettevalmistumine jõuluesinemiseks, osalemiseks talveöölaulupeol ja kohalikel üritustel ülesastumisteks, ettevalmistumine ja osalemine muusikalises etenduses. Koori 35. sünnipäeva kontserdi ettevalmistus ja ürituse läbiviimine.

Kavandatud sündmused: talveöölaulupidu (jaanuar 2023), koori 35. sünnipäeva kontsert (mai 2023), esinemised Räpina Hea Kodu Koht päevadel,

Räpina Kammerkoor on alati olnud ja on jätkuvalt aastaringselt valmis kaasa lööma Räpina valla kultuurisündmustel (ja neid aeg-ajalt ka ise korraldanud).

Hooajal 2022/2023 laulab kooris 22 lauljat, neist 11 naishäält, 11 meeshäält.

Kammerkoori dirigent on Tiina Kadarpik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.