TARTU HANSA ROTARY KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TARTU HANSA ROTARY KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu Hansa Rotary Klubi ühendab Tartu ja Tartu maakonna ettevõtlikke inimesi, kes on pühendunud Eestimaa ja Eesti noorte arengu edendamisele.

Tartu Hansa Rotary Klubi registreeriti mittetulundusühinguna Äriregistris 16.06.2004. Klubi asutasid 25 erinevaid tegevusvaldkondi esindavad isikud.

Rotary tegevuse eesmärgiks on hoida kõrgel ühiskonna teenimise ideaali kui igasuguse väärika ettevõtluse alust: 1. Edendades tutvussuhete sündimist ja luues seeläbi võimalusi ühiskonna teenimiseks; 2. Hoides au sees äri- ja kutsealamoraali ning hinnates igasugust kasulikku tööd ja õpetades iga rotariaani nägema oma kutseala kui võimalust ühiskonna teenimiseks; 3. Innustades iga rotariaani saavutama ühiskonna teenimise ideaali oma eraelus, ametis ja ühiskonnaliikmena; 4. Edendades rahvaste vahelist üksteisemõistmist, head tahet ja rahu ühiskonna teenimise idee poolt ühendatud töö- ja tegudeinimeste vahelise sõpruse abil.

5. Toetades ja premeerides silmapaistvamaid teadus-, kunsti-, spordi- ja kultuurihuvilisi noori.

Tegevusperioodil 2022/2023 lõpuks oli klubis 32 liiget. 2022/2023 hooaja keskel liitus 2 uut liiget ja ka lahkus 2 liiget.

Klubi koosolekud toimusid regulaarselt üks kord nädalas. Hooaja jooksul toimus 48 sündmust, sh 34 korralist koosolekut . Lisaks koosolekutele külastasime teiste klubide korraldatud üritusi ning klubide sünnipäevi.

Toimus traditsiooniline Tartu Hansa Rotary klubi poolt korraldatud üle-eestiline XVII talvelaager Käärikul, kus oli 65 osalejat 14 erinevast Rotary klubist.

Augustis toetasime Tõravere Observatooriumi poolt korraldatud Teadusmalevat ning meie klubi andis välja stipendiumid 15 teadushuvilisele noorele a`250 eurot. Klubi nimetab sellist heategevuslikku projekti Tiivasirutuseks ning otsustasime alustada tõsisemat koostööd Tõravere

Observatooriumiga ning aidata neil läbi viia üle-eestiline koolinoorte karjääripäeva.

Klubi jõulupeole kutsusime rotariaanid Viljandi klubist ning saime tutvuda ja külalistele tutvustada Tartu uut “Delta” maja.

Tiia Teppan

Tartu Hansa Rotary Klubi president 2022/2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Rotariaanide 18.talvepäevad 13.-15.01.2023 Käärikul

“Ainult higi ja pisarad! Läbi raskuste tähtede poole!” nentis Tiit Rahkema Rapla Rotary klubist ja siin Tiidu poolt valmistatud droonivideo.
The post Rotariaani
hansarotary.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.