VILJANDIMAA METSASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 517 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

VILJANDIMAA METSASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 517 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Viljandimaa Metsaseltsi tegevuse eesmärkideks on piirkonna erametsaomanike koondamine ühiseks tegevuseks, metsaomanike koolitamine, nõustamine ja abistamine riiklike toetuste taotlemisel, tegvuste korraldamisel liikmete omandisse kuuluvas metsas ja ühistegevuse arendamine seltsi liikmete vahel.

MTÜ Viljandimaa Metsaseltsi tegutsemist 2022. aastal korraldas juhatus, mis oli 7 liikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees Eha Valeikiene. Mittetulundusühingu tegevuste kavandamiseks ja juhtimiseks toimus COVID-19 tingimustes e-juhatuse koosolekud ja üks üldkoosolek.

Seisuga 31.12.2022.a. on MTÜ Viljandimaa Metsaseltsis 453 liiget.

2022. aastal hoiti korras ja tutvustati loodusest huvitatud inimestele SA Erametsakeskuse rahalisel toel rajatud õppe- ja puhkerada "Metsasõbra rada" Paudi talus Mulgi vallas. Arendati samas edasi koolimetsa tegevusi, et tänapäeva linnastunud lapsi tuua tagasi looduse juurde. Lastele viidi läbi 4 üritust erinevatel aastaaegadel. Täiendati metsamaja sisustust ja infostende.

2022.aastal nõustas metsaomanikke MTÜ Viljandimaa Metsaseltsi konsulent Ülle Kuldkepp.

Aidati seltsi liikmetel taotleda toetusi lageraielankide uuendamiseks ja kultuuride hooldamiseks, taotleti koostatud metsamajanduskavade toetust.

MTÜ Viljandimaa Metsaselts ei ole MTÜ Eesti Erametsaliit liige ega kuulu ühtegi teisse katusorganisatsiooni.

Ühingul ei ole sõlmitud töölepinguid, ei ole ühtegi töötajat ja juhatuseliikme tasu ei makstud. Ühingu majandustegevus on projektipõhine.

MTÜ Viljandimaa Metsaselts on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.