ALLIUM MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ALLIUM MTÜ hetkeolukord

Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Allium korraldab kvaliteetselt ja tulemuslikult kahjude vähendamise teenuste osutamist eesmärgiga piirata narkootimkumide tarvitamisest ühiskonnale ja isikule tekitatud psühholoogiliste, sotsiaalsete ja füüsiliste kahjusid ning kõrvalmõjusid.

Seades ülimuslikuks ühised huvid sõltuvushäirete abi ning juhindudes Eestis kehtivast seadusandlusest, riigi rahvatervisepoliitikast ning rahvastiku tervise arengukavast kasutab asutus oma tegevuses kõik narkootikumide tarvitamisega tekitatud kahjude ja kõrvalmõjude piiramisele suunatud meetmeid, sh teabe levitamise riskirühmadesse kuuluvate isikute hulgas riskikäitumise vähendamiseks,tänavatöö, nõustamine, profülaktiliste vahendite nagu süstlad ja kondoomid kättesaadavaks tegemine riskirühmadesse kuuluvatele isikutele ja meetmed, mis loovad toetava ja riskikäitumist vähendava sotsiaalse keskkonna.

Teadvustades, et kahjude vähendamise tegevus on ainus efektiivne ennetustegevus HIV ja hepatiidi ohustatud süstivate narkootikumide tarbijate seas, kes ei taha või ei ole võimelised narkootikumidest loobuma, keskendus mittetulundusühing Allium 2022. aastal kahjude vähendamise teenuste peamise eesmärgi saavutamisel, milleks on ühiskonnale ja üksikule narkootikumide tarvitamisega tekitatud kahjude osas on saavutatud püsiv langustendents.

2023. aastal suunab mittetulundusühingu Allium jõupigutused eelkõige ulatusliku ja kõrgetasemelise kahjude vähendamise tegevusele, mis põhineb põhimõttel-narkomaania on sotsiaalne probleem, mida on võimatu koheselt lahendada ning mille üheks leevendamiseks on sellest ühiskonnale ja tarvitajale tekkivate kahjude vähendamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.