EESTI METODISTI KIRIKU PÄRNU AGAPE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommentee

EESTI METODISTI KIRIKU PÄRNU AGAPE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2022

Koguduse põhilisteks tegevusteks olid 2022. aastal jätkuvalt Jumala Sõna ja sakramentide jagamine ning muude usuliste talituste korraldamine.

Avalike usuliste tegevustena on toimunud jumalateenistused, piiblitunnid, palvused. Koguduses toimunud usulised tegevused on suunatud kõigile vanusegruppidele alates lastest kuni vanuriteni. AGAPE kirikus oodatakse usulistest talitustest osa saama nii oma koguduse liikmeid, kui ka neid, kes alles tutvuvad kristliku kirikuga.

Lisaks tavapärastele koguduse jumalateenistustele toimusid 2022. aastal lastele mõeldud eriprogrammid Piiblilugude, mängude, laulude ja meisterdamistega. Laste suvisel koolivaheajal toimus laste suvekool. AGAPE laste suvekoolis osales ühtekokku ligi 80 last vanuses 4-12 aastat.

Usume AGAPE kirikus, et laste kristliku teenimise kaudu saab kirik kohalikus kogukonnas midagi head ja kasulikku teha ka pikemas vaates.

Usume, kui lapsed tunnevad end varajasest elueast alates armastatuna, siis nemad kannavad hiljem sedasama ligimesearmastust kogukonnas laialdasemalt edasi.

Samuti korraldas AGAPE kirik 2022. aastal teismelistele ja noortele suunatud eriprogramme. Väljaspool Pärnut korraldati noortele erinevaid laagreid ja väljasõite Eesti Metodisti Kiriku struktuuride abil. AGAPE kirikus on noori ja teismelisi inspireerinud erineva sisuga mõttevahetused, muusika kuulamine ja muusikaga teenimine kirikus toimunud erinevatel talitustel. Kogukonnas on teismelised ja noored ulatunud kirikust väljaspoole nende eakaaslasteni, kellel ei ole korralikku kodu ja pere toetust.

Lisaks usulisele tegevusele toimusid AGAPES 2022. aastal kogukonnale suunatud erinevad kontserdid ja kirikuhoones olid üleval mitmed näitused. Niisamuti osales AGAPE „Rääma rahva oma päeva“ programmis. Nii ulatuti paljude kiriku- ja usuvõõraste külalisteni.

AGAPE kirikukompleks on selle kasutuselevõtmisest alates olnud Pärnu linna elanikele ja külalistele avatud. Pühakiri õpetab meile kirikust, kui

Kristuse Ihust, et Jumal armastab kogu inimkonda jäägitult ning vahet tegemata. Lähtuvalt Pühakirja õpetusest püüab ka AGAPE kogudus jätkuvalt teenida kristliku armastusega seda linna, kus kogudus ja kirikukuhoone paiknevad.

Ardi Leerima, pastor

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.