EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU TARTU PAULUSE KOGUDUS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2011, mil võideti kõige suuremas summas hange

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU TARTU PAULUSE KOGUDUS MTÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2011, mil võideti kõige suuremas summas hange "Vältimatu sotsiaalabi teenus", kogumaksumusega 143 006 eurot.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU TARTU PAULUSE KOGUDUS MTÜ käibest aga tervelt 27%! Seda on üsna palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes annaks kindlasti tunda.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU TARTU PAULUSE KOGUDUS MTÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 2 korda.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab riigikassasse makse rohkem, kui on saanud müügikäivet riigihangetel osalemistest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Tartumaa #ReligioossedOrganisatsioonid #KirikuteKlooster,KogudusTegevus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU TARTU PAULUSE KOGUDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal oli koguduses 1232 (aasta varem 1268) liikmeannetajat. Kahe aasta peale kokku (2021 – 2022) tegi liikmeannetuse 1547 inimest, kolme aasta peale ko
ssb.ee
Aruandeaastal oli koguduses 1232 (aasta varem 1268) liikmeannetajat. Kahe aasta peale kokku (2021 – 2022) tegi liikmeannetuse 1547 inimest, kolme aasta peale kokku (2020 – 2022) 1768 inimest. Koguduse hingekirjas on 6047 inimest, kuid sealt on puudu palju inimesi, kes on küll ristitud ja leeritatud, kuid kes pole teinud liikmeannetusi. Samuti võib hingekirjas leiduda inimesi, kellega on kontakt katkenud ning kelle surmateade pole koguduseni jõudnud. Jumalateenistusi peeti vana Agenda korra järgi, millele on lisatud uuendusi. Aruandeaastal ei olnud kätlemisega rahusoovi ning armulauda jagati

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.