EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU RÄPINA MIIKAELI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 372 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU RÄPINA MIIKAELI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 372 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing EELK Räpina Miikaeli Kogudus tegeleb kristliku kasvatuse, misjonitöö, hingehoiu ja vanurite hooldamisega. EELK Räpina

Miikaeli Kogudusse kuulus aruandeaasta lõpu seisuga 338 liikmeannetajat. Koguduse liikmeskonna moodustavad suuremalt jaolt pensionärid.

2022. aastal peeti Räpina koguduses 134 jumalateenistust; ristiti 15, leeritati 4 inimest, laulatati 4 paari ja maeti 35 lahkunut. Keskmine jumalateenistusel osalejate arv oli 35, aasta jooksul võeti armulauale 2128 inimest. Lisaks jumalateenistustele toimus kirikus 8 kontserti hinnatud muusikute osalusel. Kogudusel on aktiivne muusikatöö, milles osales 20 lauljat-muusikut.

Koguduse endises leerimajas, looduskauni Võhandu jõe kaldal, tegutseb kogudusele kuuluv 36 kohaga hooldekodu. Lisaks statsionaarsele hooldusele pakutakse jätkuvalt igapäevaelu toetamise- ja toetatud elamise teenust 6-le psüühilise erivajadusega inimesele. Kogudusel on avatud päevakeskus, kus on võimalik kasutada sauna, pesumasinat, lugeda ajakirjandusväljaandeid, tegeleda käsitööga, toimuvad erinevad loengud, retriidipraktikad, koolitused ning mitmesugused väljasõidud. 2022.aastal toimus koostöös Tartumaa Puuetega naisteühinguga erivajadustega inimeste suvepäevad Räpinas, kus oli osalejaid kogu Eestist. Kord nädalas toimuvad käeliste tegevuste ja liikumise tunnid psüühiliste erivajadustega inimestele. Olulisel kohal koguduses on igapäevane hingehoid. Koguduse pühapäevakooli- ja noortetööd viivad läbi 3 vabatahtlikku juhendajat. 2022. aastal toimus mitmesuguseid laste- ja noorteüritusi, laagrid ning matkapäevad.

Koguduse majanduskulud kaeti liikmeannetuste, hooldustasude ning muude toetuste ja teenustest saadud tuludega. Talgute korras korrastati kevadel ja sügisel kirikupark ning vana pastoraadi park. Hooldekodus lammutati amortiseerunud ahjud ja tehti jooksvat remonti ruumides. Jätkati renoveerimistöid pastoraadis. 2020-2022. aastal paigaldati kiriku saaliosas soojapidavuse eesmärgil topeltaknad, Projekti toetas Piiriveere

Liider.

EELK Räpina Miikaeli kogudus andis 2022. aastal tööd 24-le töötajale. Osalise koormusega töötas aruandeaastal 7 töötajat. Lisaks palgalistele töötajatele osaleb koguduse erinevates töölõikudes ligi 100 vabatahtlikku. Kolmel suvekuul hoiti vabatahtlike abiga kõigi huviliste jaoks kiriku uksed avatuna 4 tundi päevas. Kirikut külastas või teenistustel ja muudel üritustel osales aastas ca 7 tuhat inimest. Suveperioodil külastab väljaspool eriüritusi ja teenistusi pühakoda üle 2000 inimese. Kogudusel on koduleht rapina.eelk.ee, järjest enam kasutatakse meediakanaleid.

2022. aastal toimus EELK Räpina Miikaeli koguduses 1 nõukogu ja 4 juhatuse koosolekut.

2023.aastal jätkatakse vana pastoraadi renoveerimistöid. Toimuvad talgut pastoraadipargi ja kirikupargi ümbruse hooldamiseks, planeeritakse renoveerida käärkambri põrand. 2023 toimub Räpina Miikaeli kirikus Võru praostkonna laulupäev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.