TALLINN, WISMARI TN 33 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TALLINN, WISMARI TN 33 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Wismari 33 tegutseb alates 2005.a. Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

2022.a. mai alguses edastas Tallinna Vesi KÜ-le teate, et on tuvastanud meie majja tuleval veeühendusel veelekke. Peale mõningast vaidlust tuli meil lekke emaldusega siiski ise tegeleda. Tööde teostamiseks saime ainsa hinnapakkumise MSM OÜ poolt ning selleks, et kulusid kokku hoida taotles juhatus ise Tallinna linnalt avarii kaevetöö loa.

Avariitööd MSM OÜ poolt teostati 14.06.2022.a. Veelekke tuvastamisel selgus, et leke toimus majja siseneva toru külge jäetud vana püstiku alumise põlve juures. Lekke koht ei olnud otseselt läbi roostetanud. Tööde käigus emaldati ebavajalak vana püstik ning teosti ühendus korrektselt otse majja siseneva toru külge.

Teostatud tööde maksumus oli 4320 eurot, millest kattis kindlustus (PZU) 4001 eurot.

2022.a. seisuga ei ole kõik korteriomanikud oma uutel pindadel veel töid lõpetanud.

Endiselt on korteritel 1 ja 5 on osaliselt täitmata raamlepingu lisadest tulenevad kohustused. Jäänud on esimese trepikoja trepi käsipuud ja ning teise trepikoja maalritööd (krt. 5). Teises trepikojas trepilõikus majahoidja ruumi (krt.1).

2022.a. saime ka positiivse vastuse TalTechi ehituskonstruktsioonide töörümalt, et meie maja puhul on täiesti võimalik osad tuleohutuse konsultatsioonis välja toodud kitsaskohtad nagu näiteks seinte R30 vastavus lahendada arvutuslikult.

Samuti jõudsime korterite uste otsingul tootjani (Viram OÜ), kes oleks vamis tootma meie maja vana ukse järgi korteritele uued tuleohutusnõuetele vastavad uksed.

2022.a. lõpu seisuga on KÜ sõlmitud lepingud järgnevad: · Eesti Energia AS – Elektrienergia ostu-müügi leping · AS Tallinna Vesi – Veevarustuse ja Heitvee ärajuhtimise teenuste ostu-müügi leping · Maksu – ja Tolliamet – e-Maksuameti kasutamise leping · Korteriomanike vahel sõlmitud raamleping ja selle lisad · Tallinna Jäätmekeskusega - Jäätmeveoleping

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb 3 liikmest Reiko Remmelgas, Svetlana Siltšenko, Risto Oitmaa. Juhatuse liikmed töötasu ei saa ega oma korteriühistuga ka muid lepingulisi sidemeid. Juhatus korraldab elamu ja kinnistu haldamist, remonti, avariitöid, majandustegevust. Korteriühistu raamatupidamist teostab vastavalt juhatuse ostusele (nr.1/ 22.01.2005.a) Merike RP. OÜ. Korteriühistu revidendiks on valitud Hedy Kuusalu.

KÜ Wismari 33 2022.a. tulem on – 9 230 eurot

Juhatuse esimees Reiko Remmelgas

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.