EESTI KRISTLIKU NELIPÜHI KIRIKU LASNAMÄE VENE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EESTI KRISTLIKU NELIPÜHI KIRIKU LASNAMÄE VENE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

EKNK Lasnamäe Vene Kogudus on asutatud 1996 aasta augustis ja tegutseb vastavalt kinnitatud põhikirjale. Põhikirja järgseks põhitegevuseks on Piibli õpetusel põhineva usu kuulutamine ja sellest lähtuvalt erinevate ürituste nagu jumalateenistuste ja usklike koosolekute korraldamine.

EKNK Lasnamäe Vene Koguduse tegevus 2022. aasta jooksul oli suunatud eesmärgi täitmiseks – Piibli õpetuse levitamine ühiskonnas. Selle eesmärgi saavutamiseks oli läbi viidud erinevad jumalateenistused, palvekoosolekud, seminarid, konverentsid ja muud koosolekud. Peale selle toimusid regulaarselt usklike koosolekud linna erinevates kohtades, oli läbi viidud erinevad kursused (alfa-kursus, kursus 101, 201) nendele, kes tahab tutvuda Piibli õpetusega. Töötasid regulaarselt muusikateenistus, tantsuteenistus, loomingulised grupid, koguduse abiliste teenistus, laste ja teismeliste teenistused. Viidi läbi suvelaagreid, liidrite koolitusi, konverentse, seminare, väljasõiduga seminare „Kohtumine Jumalaga”, samuti omal kulul viidi läbi teenistused Harku naiste vanglas, “Lootuse küla” rehabilitatsioonikeskuses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.