ÕNNEMAA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 277 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ÕNNEMAA MTÜ hetkeolukord

Juba 277 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

* Õnnemaa halduses on Kambja valla eripiirkondades olevad Ülenurme, Tõrvandi ja Kambja pere- ja noortekeskused ning Kuuste noortetuba.

* Noortekeskustes pakutav on olnud mitmekesine programm, mis hõlmab endas avatud aja pakkumist, koolivaheaegade programme, avastuspäevi, lastelaagreid, maleva korraldust, rahvakalendri tähtpäevade tähistamist, põlvkondevahelisi sündmusi, praktika võimalusi oleme pakkunud kogukonnapraktikantidele, toimus koostöö eripiirkondade noortekeskustega ja vallas asuvate asutuste ja organisatsioonidega.

* Tegevust alustas MTÜ Õnnemaa noorteaktiiv, kuhu kuuluvad aktiivsed nooed, kes on eelnevate aastate jooksul noortekeskustes tegutsenud, noored läbisid videode tegemise töötoa mitmes etapis, juhendajaks Urmas Reisberg Plankfilmist.

Siinkohal toon välja suuremaid ettevõtmisi: *MTÜ Õnnemaa korraldas Ukrainast saabunud sõjapõgenikest noorte lõimumist ja keeleõpet toetavaid tegevusi Kambja vallas, aga ka ukraina perede kokkusaamisi, väljasõite erinevatesse piirkondadesse tutvustamaks eesti kultuuri, aidates Ukraina sõjapõgenikest noori ja peresid Eesti ühiskonda sisseelamisel.

Näit. Tööle võtsime ukrainlanna noorsootöötajaks, kes eelnevalt on läbinud A1 eesti keele kursuse, asus õppima A2 keele kursusele. Tegevusi viib läbi eesti keeles, abiks on konspekt, kus on tal tunnid ettevalmistatud ja vajalik eesti keelde tõlgitud.

Näit. ukraina noored võtsis osa Õnnemaa Kambja valla noortemalevast ning koolivaheaja programmidest.

Näit. Samas pakkusime neile võimalusi erinevatel sündmustel tutvustada ukraina muusikat ja kultuuri ning ka kokakunsti.

Näit. Tõrvandi kevadlaat „ Mai Kelluke“, kus ukraina pered pakkusid muusikalist külakosti ja avatud oli ukraina köök,

Näit. „Jõulud purki“ esimese advendi tähistamine Eesti Põllumajanudsmuuseumis, kus ukraina pered valmistasid maitsvad toidud Kambja valla kogukonnaliikmetele.

* Toimusid väljasõidud Tallinnasse, tutvumaks teletööga ja eesmärgiga teada saada, kuidas toimub saadete salvestamine, osalesime publikuna

TV3-s saade SALALAUL novembris

ETV majas Kristjan Jõekalda uus saatesari „Kümme kaadrit“ novembris

TV3- s saate salevstus „Maskis laulja“ märtsis

Kanal 2 uus saatesari „Ma näen su häält“ sõbrapäeva auks v’eebruaris * MTÜ Õnnemaa esindas Kambja valda 24.juulil Tartus Vabaduse puiesteel KOVI-de päeval

Kultuuriprogrammiga esines Õnnemaaa noortebänd Amplituud Kasper Suure juhendamisel ja Õnnemaa individuaaalse trummiõppe õpilased huvitgevusjuhi Ken Koemetsa juhendamisel, loovusringi tegevusi viis läbi Õnnemaa noorsootöötaja ning robootikat Õnnemaa huvitegevusjuht.

* Osalesime 21- 22juunil Tartumaa noorte suursündmusel GEIMINGÖÖ Haaslaval, mis on Kastre valla noorte suurim infotehnoloogia alane üritus juba 5 aastat ja Õnnemaa noortekeskused on alati osavõtnud.

* Reola kultuurimaja peresündmus 5.juunil Reolas – sündmusest võtsid osa Õnnemaa huvitegevuste juhid ja noorsootöötajad kes pakkusid erinevaid tegevusi: õmbluse töötuba, juuksuri töötuba ja kogupere seiklusrada *Korraldasime aprillis Üllatuspäeva Kambja vallas elavatele Ukraina peredele Tartus. Päeva idee, korralduse ja huvitava programmi meelelahutuse eesmärgil Ukraina noortele ja peredele pakkus Õnnemaa hea koostööpartner Lucky Loore meeskond. Piljardimängu õpetas ja võistluse korraldas alati sõbralik ja lahke Margus Lipsik. Noole mängu, rallisimulaatorit õpetasid heatujulised Eve Lyys ja Lisete Nagel ning Eve ja Lisete olid ka fantastilised teenindajad, kes pakkusid osalejatele friikartulid, pitzat, limonaadi ja jäätise kokteili. Õnnemaa korraldas transpordi.

Sündmus oli osalejatele tasuta! * Õnnemaa korraldas Tõrvandis koguperesündmuse vastlapäeva 01.märts – koostööpartneriks palusime MTÜ Tõrvandi Päästeseltsi,

Tõrvandi Spordihoone, Reola kultuurimaja, Uhti kõrtsi, Maiasmoka Varakambri, Ehitusmeister Rent OÜ. Lisaks pakkusid tegevusi Õnnemaa noorsootöötajad, huvitegevuste juhid ja kogukonnapraktikandid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Sprindipäev Kastre Vallas

Projekti üks osa, Sprindipäev, toimus 12. septembril Priiuse Seltsimajas, kus valmistasime ette esitluskohtumist Hiiumaa noortele, et tutvustada projekti jooksu
minuidee.ee

Projektiesitlus Kuressaares

Üle-eestilisel võrgustikuseminaril osaleti 17-18.augustil Kuressaares. Meie tiimi noored – Kermo Nurmeoja Roiu noortekeskusest ja Oskar Raudnagel Ülenurme pere-
minuidee.ee

Kaks eestikeelset enesearengu raamatut

▶ LOE TEKST ETTE Hei! Paljud inimesed ei tea, mida teha peale kooli edasi ning mis on nende kirg. Kool ei aidanud neil omandada oskusi, mis oleks hädavajalikud.
minuidee.ee

KUIDAS PARANDADA OMA ELU KVALITEETI?

▶ LOE TEKST ETTE Avarda silmaringi. Liigu inimeste seas ringi ja õpi nendelt uusi asju. Ole avatud. Räägi oma muredest või probleemidest täiskasvanule. Ära sulg
minuidee.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.