EISTVERE MÕIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 459 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EISTVERE MÕIS MTÜ hetkeolukord

Juba 459 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eistvere mõis on moodustatud asutamislepinguga 11.novembril 2005.a.

Ühenduse moodustamise tingis vajadus taastada ja säilitada ajaloolised Eistvere mõisahooned ja mõisapark kui Eistvere küla atraktiivsemad objektid ,leida neile uus sisu.

Ühenduses on 8 liiget, valitud on 2-liikmeline juhatus.

Erinevate projektide toel on mõisapark saanud heakorrastatud, kuid osa pargist on vananenud ja vajab uuendamist. Heakorratöö on suuremahuline ja igapäevane. On renoveeritud mõisaaegne viljaait ja viljakuivati 2011.a. valmisid leivakoda ja abiruumid, välja on ehitatud ülakorrusel asuvad majutusruumid. Mõlemat etappi toetas LEADER Lõuna-Järvamaa Koostöökogu. Väike Leivakoda on koostööpartneriks

Imavere Piimandusmuuseumile

Ühingu põhikirjalised eesmärgid on: - ajaloopärandi väärtustamine ja säilitamine; - kohalike inimeste aktiviseerimine koolituste ja ühisürituste kaudu; piirkonna atraktiivsuse tõstmine külastus- ja vabaajavõimaluste väljaarendamise ja mitmekesistamise teel.

2022.a. külastas mõisaaita 233 külastajat.

Külastatavus seoses koroonaepideemiaga oli väiksem ja seminare ja koolitusi korraldati vähem

Ühenduse liikmed on tööd teinud vabatahtlikene, ilma töötasu saamata. Ehitusprojektis valik omafinantseering saadi samuti ühenduse liikmetelt.

MTÜ Eistvere Mõis on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.