TUUDI KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TUUDI KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tuudi Külaselts asutati 17.novembril 2007. aastal.

MTÜ Tuudi Külaseltsi tegevuse põhieesmärgiks on külaelu ja küla säilimine läbi ühistegevuse, ühtekuuluvustunde süvendamine ja heategevuslik tegutsemine avalikes huvides.

Tuudi Külaselts on korraldanud Tuudil heakorrapäevi ja hoidnud liikmete vabatahtliku tööga korras külaplatsi ja mänguväljakud, tänu millele on välisilme külas paranenud.

MTÜ Tuudi Külaseltsi eestvedamisel on rajatud väike korvpalliväljak ning ehitatud külakiik ja kaev, Tuudi külaplatsi kõlakoda ja tantsuplats koos varjualustega ning Tuudi mänguväljakud koos välisvalgustusega.

Igal aastal on korraldatud MTÜ Tuudi Külaseltsi eestvedamisel heakorrapäev ,,Teeme ära".

Heakorrapäeva ,,Teeme ära,, 2022 raames rekonstrueeriti külaplatsi katusealuseid, õlitati tantsuplatsi ja korrastati Tuudi külaplatsi.

MTÜ eestvedamisel toimus 2022. aastal ,,Tuudi küla päev" . Pärnumaa KOP meetmetest saadi toetust murutraktori ostmiseks, kõlakoja tantsuplatsi renoveerimiseks ja ühistegevuse arendamiseks.Ühistegevuse arendamise eesmärgil toimusid seebifloristika koolitus, küünalde valmistamise õpituba ja metsaretk Tuudi ümbruses puude ja ja põõsaste tundma õppimiseks. 2021 aasta lõpul laekus KOP projektist 1200 eurot, mille eest osteti 2022. aastal digivahendid - projektor, arvuti, ekraan ja koopiamasin. Ühisüritusena toimus Tuudi Koolimajas endise Tuudi näiteringi näidendite vaatamine filmilintidelt ja kodukandi vanade fotodega tutvumine.

2022 suvel osales Tuudi piirkonna külade esindus edukalt Lääneranna valla külade spordipäeval.

MTÜ Tuudi Külaseltsil on 2022 .aasta lõpu seisuga 40 liiget ja aasta liikmemaks isikule on 10.- eurot.

MTÜ-l töötajaid ei ole. Juhatus koosneb 5 liikmest ja neile tasu ei ole makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.