LÕUNA-LÄÄNEMAA RASKEJÕUSTIKUKLUBI LEOLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

LÕUNA-LÄÄNEMAA RASKEJÕUSTIKUKLUBI LEOLA MTÜ hetkeolukord

Juba 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Lõuna-Läänemaa Raskejõustikuklubi „Leola“ MTÜ on loodud 26. märtsil 2008. aastal.

Klubi eesmärgiks on kaasaaitamine inimeste sportlike huvide realiseerumisele ja raskejõustiku arendamine Lääneranna vallas (Lõuna-Läänemaal), mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: *raskejõustiku populariseerimine, noorte ja toetajate kaasamine; *spordiürituste korraldamine; *spordivõistlustel osalemine; *noorsportlaste huvide eest seismine, nende toetamine; *koostöö teiste samalaadsete organisatsioonidega; *kaasaaitamine raskejõustiku harrastamiseks tingimuste loomisele endisel Lõuna-

Läänemaal, tänasel Lääneranna valla territooriumil.

Klubi liikmeks võivad olla füüsilised ja juriidilised isikud, kes on nõus osalema klubi tegevuses ja kandma klubi põhikirjast tulenevaid kohustusi; Klubi saab oma vahendid kohalikust omavalitsusest eraldistena, firmade sponsorlusest, omatuluna ürituste organiseerimisest ja heade tulemuste korral noortespordi raha riigilt.

2009.aastal saadi PRIA Külade uuendamise ja arendamise meetmest toetust maadlusmattide ja nukkude ostmiseks.

Leola noormaadlejad osalevad aasta jooksul ligi 30-nel võistlusel, millest 5 toimuvad traditsiooniliselt Lihulas. Kokku tegid Lihula maadlejad ligi 200 starti. 2021 a. augusti kuus korraldasime Lihula uues spordihoones 37 osalejaga Eesti sumomaadluse meistrivõistlused täiskasvanutele. 2022 a augusti kuus toimusid uuenenud Lihula spordihoones Eestimaa spordiliidu „Jõud“ meistrivõistlused sumomaadluses.

2021.a oktoobri kuus toimusid Lihula uues spordihoones Eesti juunioride meistrivõistlused (120 osalejat) kreeka-rooma, meeste ja naiste vabamaadluses.

2022 oktoobris toimus Leola koduvõistlus - XII G. Vahari memoriaal. Esindatud olid kõik Baltimaad, võistlus toimus 3-l matil, 54-s kehakaalus, 7-le vanusele (3 tüdrukutele ja 4 poistele) matil käis rekord arv - 261 maadlejat. 2015 aastal valiti nimetatud noortevõistlus Läänemaa aasta piirkondlikuks spordivõistluseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.