TALLINN, ÕISMÄE TEE 51 // 53 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 531 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TALLINN, ÕISMÄE TEE 51 // 53 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 531 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Uus Vahuri juhatuse kaaskiri 2022.a. majandusaasta aruande ning 2023. aasta tegevuskava kohta korteriühistu üldkoosolekule.

Lp. KÜ Uus Vahuri liikmed,

Käesolevaga esitab korteriühistu juhatus ülevaate olulisematest teemadest, mis 2022. aastal on olnud ühistus päevakorras ning lahendamisel.

Tegevusaruanne 2022.aastal tehtud tööde kohta.

2022.aastal ei olnud kavas suuremaid remonditöid. Lahendati vaid jooksvalt torude avariilisi probleeme.

Hoone seinalt eemaldati grafiti ja paigaldati lisaturvakaamera hoone otsaseina valvamiseks.

Toimus seoses 2010.aastal odavalt ja ebamõistlikult radiaatoritele paigaldatud termostaatide väljavahetamine neis korterites, kus ei olnud enam võimalik radiaatori temperatuuri reguleerida. Selleks laenutati ja laenutatakse iga kord vastav seade.

Windair ja Katusetark OÜ otsisid hoone katuselt ülemistesse korteritesse võimaliku niiskuse ja kondensvee läbijooksu põhjuseid. Selleks tehti ka ventilatsioonišahtide videovaatlust, kuid põhjus ei selgunud. Üldkoosolek peaks kaaluma turboventilaatorite paigaldamist, et vältida korterites niiskus- ja hallituskahjustusi.

2023.aastaks plaanitavad tööd.

1.Tehtud on korraline elektriaudit. Väljavahetamist vajavad tamburite ja välisvalgustuse lambid, sest vana tüüpi lampide tootmine on lõpetatud.

2.Õismäe tee 51 majas asendati soojussõlme tarbevee vaheti (hind 1783.- EUR).

3.Ühistule osteti lehekoguja/-purustaja Kärcher (hind 600.- EUR).

4.Ühistule osteti näriliste tõrjeks mürki (hind 35.- EUR).

5.Ühistule on lisaks tasuta jagatud kogusele ostetud 10 kotti graniitsõelmeid.

6.Kahel korral antud PPA spetsialistile turvakaamera väljavõte seaduserikkumise menetlemiseks.

7.2023.aastal tuleb teha esialgu ventilatsioonišahtide puhastus (hinnapakkumine 600 eurot), et seejärel paigaldada turboventilaatorid (hinnapakkumise ootel).

8.Eelmisel aastal jäi (linna rahapuudusel) tegemata arboristitöö maja ees olevas pargis, siis linn on lubanud selle töö ära teha juulis.

Käesoleva aasta KÜ üldkoosolekule majade remondiplaani esitatud ei ole. Seda põhjusel, et hetkel ei ole suuremaid remonditöid, mis vajaksid tegemist. Majad on heas korras. Üksikud väiksemaid parandus- ja remonditöid teostatakse jooksvalt.

Lugupidamisega,

KÜ Uus Vahuri juhatus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.