HAAPSALU RAHVAÜLIKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

HAAPSALU RAHVAÜLIKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Haapsalu Rahvaülikool on loodud 21.04.2009 ja see on omanikuks erakoolile

Haapsalu Rahvauülikool. Aruande periood 01.01-31.12.2022

Ühingu sisuline tegevus

Missioon Haapsalu Rahvaülikooli missioon on toetada üksikisikute, organisatsioonide ja ettevõtete arengut luues paindlikke võimalusi osaleda koolitustel ning kursustel. Rahvaülikool teeb tihedat koostööd TLÜ Haapsalu kolledžiga, kelle ruumides toimub õppeöö. Rahvaülikooli visioon on olla täiskasvanuhariduse valdkonnas kogukonna õppimisvajadusi arvestav, aktiivselt tegutsev, heatasemelist täiskasvanute täienduskoolitust ja kultuuritegevust pakkuv organisatsioon.

Haapsalu Rahvaülikooli põhieesmärgiks on Lääne regiooni vajadusest lähtuv heatasemelise täiskasvanute täienduskoolituse pakkumine. Haapsalu Rahvaülikooli tegevus on järjepidev, pakkudes läänlastele ja ka mujalt Eestist osalejatele heatasemelist koolitust.

Kokku õppis 2022. aastal Haapsalu Rahvaülikoolis 124 õppijat. Õppijate arv on kahanenud, mis osaliselt on tingitud demograafilisest olukorrast Läänemaal.

Rahvaülikooli töötajad on olnud esindatud üleriigilistel valdkonna arengut toetavates töögruppides, osaledes täiskasvanute koolituse seminaridel ja konverentsidel.

Haapsalu Rahvaülikool kuulub Eesti Rahvaülikoolide Liitu, mille kaudu on tagatud rahvaülikoolide omavaheline koostöö ja võrgustiku arendamine.

Eesti Rahvaülikoolide Liidu Nordplus projekt „Language on fly“ raames toimusid kohtumised Gröönimaal ja Eestis 2022. aastal. Projekti on kaasatud kaks Haapsalu

Rahvaülikooli töötajat, kes ühtlasi ka vastutavad projekti tegevuste eest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.