LEMMETSA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 205 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommentee

LEMMETSA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 205 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aastalõpu seisuga oli MTÜ liikmeteks 21 inimest. 2022 aastal jätkasid külaseltsi juhatuse liikmetena: Reet Hollo, Lea Viik ning Jaak Rivimets.

Juhatuse liikmed (ka raamatupidaja) ei ole lepingulised töötajad ning nende tööga ei kaasne palgakulu.

2022 aastal oleme püüdnud uuesti taastada aktiivset külaelu. Iganädalaselt toimuvad aeroobika trennid Annely Ahtma juhendamisel. Hoo on sisse saanud aktiivne saunakasutus.

Traditsioonilistest üritustest on läbi viidud 2022 aastal Teeme ära talgud, mis on jätkuvalt väga populaarne külaelanike seas. Ära jäi üritusena vastlapäev, sest ilm ei soosinud meie ettevõtmisi. Just vastlapäev on meie kogukonnas oluline, kuna meie kogukonna keskus asub reljeefsel nõlvakul ja on selle ürituse jaoks ideaalne koht. Traditsioonilistest üritustest sai korraldatud jaanipäev ja ühine vana-aasta ära saatmine.

Kasutusele on aktiivselt võetud külaelanike ja ka naabrite poolt võrkpalliplats ja tuletõrjetiigina puhastatud ujumiskoht. Korraldatud sai kogukonna poolt jõulupärgade koolitus ja algust on tehtud heade sõprade kinoõhtutega.

2021 aasta kevadel oli kirjutatud ja rahastuse KOP projekt „PÖÖNING SOOJAKS JÄTKUPROJEKT – II ETAPP“. Selle tulemusena sai seltsimaja katusealune omale räästakastid, pööningule viiva trepi väljast ja pööningule ligipääsuks ukse. Renoveerimistöödest sai korda tehtud pelletkaminate korstnad, mis nõudsid vastavaid metallhülsse korstnasse ja pööning sai osaliselt uue põranda.

Toimis jätkuvalt käsitöö müük poodides, muuseumites ja laatadel.

Sanga seltsimaja renditi 2022 aastal välja 6 korral.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.