PIKK MARI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

PIKK MARI MTÜ hetkeolukord

Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Pikk Mari asutati 09.04.2009 ja on avalikes huvides tegutsev organisatsioon. Ühingu eesmärgiks on professionaalse ja harrastusliku teatrikunsti ja muusika edendamine ning vabaharidusliku kultuuritaseme tõstmine ühiskonnas, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: (cid:127) teatrietenduste ja kontsertide korraldamine (cid:127) kultuurettevõtmiste ja kunstinäituste korraldamine (cid:127) koolitustegevus (cid:127) 2022. aasta veebruaris ja märtsis aitas MTÜ Pikk Mari korraldada koostöös RUUT PRODUTSENDID

OÜ-ga telesaadet „Ma näen Su häält“.

(cid:127) 2022. aasta märtsis ja aprillis aitas MTÜ Pikk Mari korraldada koostöös Black and Red Productions OÜ - ga lavastuse „Ujuja“ lavale toomist Tallinnas Vaba Laval.

(cid:127) 2022. aasta septembris ja oktoobris aitas MTÜ Pikk Mari korraldada koostöös RUUT PRODUTSENDID

OÜ-ga telesaadet „Ma näen Su häält“.

(cid:127) 2022. septembris ja oktoobris korraldas MTÜ Pikk Mari koostöös BALMISSIMO OÜ-ga Merle Palmiste monoetendusi erinevates Eesti kultuurimajades.

(cid:127) 2022. aasta augustist kuni oktoobrini aitas MTÜ Pikk Mari korraldada koostöös Majandus – ja

Kommunikatsiooni ministeeriumiga Tallinn Digital Summitit.

(cid:127) 2022. aasta novembris aitas aitas MTÜ Pikk Mari korraldada koostöös RUUT PRODUTSENDID OÜ-ga telesaadet „Salalaul“.

(cid:127) 2022. aasta novembris aitas MTÜ Pikk Mari koostöös Provideolab OÜ-ga korraldada heategevuslikku saadet „Inglite aeg“.

2023. aastas ootab MTÜ Pikk Mari ees järgmised koostööd: (cid:127) WAF Laulukooliga „Valge gospeli“ kontserdi korraldamine (cid:127) RUUT PRODUTSENDID OÜ-ga telesaated „Salalaul“ ja „Ma näen Su häält“ (cid:127) Majandus – ja Kommunikatsiooni ministeeriumiga Tallinn Digital Summit 2023.

(cid:127) Provideolab OÜ-ga heategevuslikku saade „Inglite aeg“.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.