ÕPPE- JA ILUSTUUDIO YULIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritu

ÕPPE- JA ILUSTUUDIO YULIA MTÜ hetkeolukord

Juba 153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

EDU JA ARENGU AKADEEMIA & ILUTEENUSED (MTÜ EAAI) MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Bembi on 2009 aastal asutanud mittetulundusühing, mille peamiseks eesmärgiks on pakkuda informatiiv-korrektsioonilist abi kõnehälvete ja psühholoogiliste probleemidega inimestele.

Tegevusaladeks on: kohtumiste ja loengute korraldamine teemadel, mis aitaksid inimest tema vaimses ja psühholoogilises arengus; logopeedi, psühholoogi ja eripedagoogi teenused; diagnostika; konsulteerimine; seminaaride, treeningute ja konverentside organiseerimine ja läbiviimine. Samuti venekeelsel elanikkonnal integreerimine eesti ühiskonna ja adapteerimine tänapäeva maailmas. Alates 21.03.2020 ühingu tegevuses on kaks suunda: laste tervislik ja harmooniline areng "Bembi kool" ja täiskasvanute eneseteostamine; ühingu tegevus on suunatud lastele ja täiskasvanutele ja ühengu nimeks on MTÜ EDU JA ARENGU AKADEEMIA

Nii, 2022 aastal meie tegevuseks oli: - logopeedi nõustamine (kui lastele, nii täiskasvanutele) - varane diagnoosimine ja kõnehäirete korrektsioon, logopeediline massaaž, artikulatoorne ja hingamis- võimlemine, töö häälikuhääldamisega, kooli ettevalmistamine, lugemise õpetamine, suu- ja kirjaliku- kõne korrektsioon ja seotud arendamine.

- psühholoogi nõustamine - isikliku ja pere nõustamine, peamiselt oli töö lastega: töö hirmudega, emotsionaal- pingituse alandamine, käitumise korrektsioon ja lapse-vanemate suhete korrektsioon.

- eripedagoogi nõustamine - oli niisugustes suunates: hüperaktiivsus, tähelepanu puudujääk, suurenenud agressiivsus, ärevus, autism, vaimse alaareng.

- venekeelsel elanikkonnal integreerimine eesti ühiskonna ja adapteerimine tänapäeva maailmas - selles suunas me tegeleme arengu ja loomingu rühmate töö kaudu (huvitegevus), kus lapsed said kui korrektsiooni abi, arendasid, aga samuti suhtlesid teiste lastega, eesti kultuuri tutvastasid, kooli ettevalmistasid, aga samuti said võimalus oma võimete ja oskuste ilmutada. Täiskasvanud osalesid treeningutes, kus nad suhlesid, vahetasid kogemusi ja said pedagoogi ja psühholoogi abi.

Majandustedevus 2022 aastal oli:

MTÜ EDU JA ARENGU AKADEEMIA ei ole kaibemaksukohuslane. Realiseerimise netokäive 2022.a. moodustas 13856 EUR, neist: 12469 EUR - psühholoogi, eripedagoogi ja logopeedi nõustamine; 1058 EUR - arengu ja loomingu rühmade töö, muu tegevus 166 EUR, muud tulud 163

EUR.

MTÜ EDU JA ARENGU AKADEEMIA kahjum moodustas 2022.a. 995 EUR. 2022. aasta kahjum on seotud tegevussuuna muutumisega: praegu on põhisuunaks individuaalteenuste osutamine (psühholoogi, logopeedi, logopeedi konsultatsioonid). Suvel teenuseid ei osutata lastel koolivaheaja ja vanematel puhkuseaja tõttu. Varasematel aastatel suveperioodil ruumide eest üüri ei võetud (Narva Linnavalitsusse taotluse alusel). 2022. aastal jäi taotlus rahuldamata, neid kulutusi ei planeeritud, seega tekkis kahju. Sellega seoses kolis keskus madalama üürihinnaga teise asukohta.

MTÜ EDU JA ARENGU AKADEEMIA tegutseb vabatahtliku tegevuse kaudu, kuid 2022. aasta lõpus meil oli 1 töötaja, kes töötas töövõimelepingu järgi.

Töötasu arvestatud 2022 a. - 2570 EUR, sotsiaalmaksud - 766 EUR ja töötuskindlustusmaksed 21 EUR.

Dividendid juhatuse liiged 2022 a. ei makstud.

Tähtsamad sündmused 2022. aastal: - laste arengu keskuse tegevust jätkumine, - keskuse kolimine teise kohta - uude lepingute sõlmimine.

Plaanid 2023. aastaks: - psühholoogi, eripedagoogi ja logopeedi nõustamine - tugiõpe - uute suundade otsimine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.