MIKATA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

MIKATA MTÜ hetkeolukord

Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Mikata eesmärgiks on: *spordi ja tervislike eluviiside edendamine; *turvatunde arendamine *ökoloogilise eluviisi edendamine *idamaise kasvatusfilosoofia levitamine Eestis *kultuuri edendamine Eestis *noorte kasvatustöö edendamine 2009. aastal taaskäivitasime judopõhise enesekaitse treeningrühma. Oktoobris 2009 loodi judoklubi Aitado Jüri filiaalist Mikata Judokool.

Sügisest 2009 harjutab Mikata judokoolis kuues treeningrühmas ligi 100 judohuvilist. Sügisest käivitasime ühistreeningrühma Aruküla Aitado judokatega.

2010. aastal alustasime judo treeningutega Peetri lasteaias. Märtsis esialgu vaid ühe rühmaga, kuid septembrist juba nelja treeningrühmaga (kolm lasteaia judorühma ja üks kooliealiste rühm). Judo õpetajaks tuli sügisest meie kooli Rene Forsel, kes lisaks osade Peetri ja Jüri treeningrühmade treenimisele, avas treeningrühma ka Pikavere koolis. Meie judokate arv on kasvanud juba üle 200 harrastaja ja huvilisi tuleb aina juurde! Korraldasime väga eduka Jüripäeva judoturniiri üle 60-le lapsele, kus lisaks võistlusele oli ka mitmeid judoteemalisi lisaatrakstsioone. 2010. aasta Eesti meistrivõistlustelt C vanuseklassis saavutas Tauri Vosman kehakaalus -60 kg väga tubli III koha. Päris oma suvelaager toimus meil seekord Tõrva lähedal – osales ligi 60 noort judokat.

Lähiaastatel on plaanis käivitada judo treeningrühmad kõikides Rae valla lasteaedades ja viia läbi judot tutvustavaid treeninguid kooli kehalise kasvatuse tundides. Selle eesmärgiks on kasvatada lapsi judovaimus, kasvatada järelkasvu ülevallalistele sportliku judo ja judoshow treeningrühmadele. Meie sooviks on muuta judo kõige populaarsemaks spordialaks Rae vallas. Täna harjutab Mikata Judokoolis üle 200 harrastaja. Lähiaastatel on plaanis luua juurde uusi treeningrühmi, võtta juurde uusi liikmeid ja kasvatada harrastajate arvu üle 300 judoka.

Koolitame edasijõudnud eriti tublidest judokatest õpetajate abilisi ja tulevasi judoõpetajaid. Meie käitluses on judo midagi enmat kui spordiala – judo on parim kasvatussüsteem (kandes endas parimaid idamaised kasvatusfilosoofia omadusi), enesekaitse süsteem (judo koondab palju kasulikke tehnikaid nö pättidega hakkama saamiseks) , haridussüsteem (vöösüsteem läbi mille käib pidev enesetäiendamine, uute vööde õppimine). Seda kõike anname edasi ka lastele, noortele, täiskasvanutele, keda õpetame.

2011. aastal jätkasime regulaarseid judotreeninguid Jüris, Peetris ja Pikaveres, 13. treeningrühmas, ligi 220 lapse, noorega. Korraldasime judopäevi ja võistlusi piirkonna laste heaks. Korraldasime suvel kaks lastelaagrit, mis kujunesid vägagi edukateks. Jätkasime noorte judoõpetajate koolitamist ja toetamist ning kaasame neid edukalt üritustel ja ka vabatahtlikena treeningtegevuses.

2012. aastal jätkasime väljatöötatud süsteemi järgi tegevust ja selle arendamist - regulaarsed treeningud erinevates vanuses lastele, noortele, judoõpetajate koolitamine ja toetamine, ürituste ja võistluste korraldamine, judoteemaliste perepäevade läbiviimine, laagrite korraldamine.

Soodsate tingimuste korral plaanime ka laieneda teistesse omavalitsustesse, eelkõige on silmapiiril Tallinn, Harku, Jõelähtme ja Kose. Loodame juba sel aastal ületada 300 judo- ja enesekaitse harrastaja piiri meie judokoolis. 2012. aastal toimus tegevus rahulikus tempos. Olulist laienemist ei toimunud, välja arvatud Õie Lasteaias, kus alustasime edukalt treeninguid.Judo harrastajaid oli treeningrühmades ligi 250. Korraldasime ka mitmeid üritusi, võistlusi ja laagreid.

2013. aastal jätkasime väljatöötatud süsteemi järgi tegevust ja selle arendamist - regulaarsed treeningud erinevates vanses lastele, noortele ja judoõpetajate koolitamine ja toetamine, ürituste ja võistluste korraldamine, judoteemaliste perepäevade läbiviimine, laagrite korraldamine.

Alustasime treeningute läbiviimist mitmetes Rae valla koolides ja lasteaedades, kus varem polnud judotreeninguid toimunud. Korraldasime mitmeid üritusi, võistlusi ja laagreid.

2014. aastal jätkasime treeninguid kõikides treeningbaasides (Jüri Spordihoones, Peetri Lasteaias, Õie Lasteaias, Lagedi Põhikool, Taaramäe

Lasteaed). Harrastajate arvu üritame ei õnnestunud 300 ligi saada, osalejaid umbes 220. Korraldasime kaks laagrit, kaks võistlust lastele ja noortele.

2015. aastal jätkasime treeninguid Jüri Spordihoones, Peetri Lasteaias, Õie Lasteaias, Lagedi Põhikoolis, Taaramäe Lasteaias ja alustasime Aruheina Lasteaias.

2016. aastal jätkasime treeninguid Jüri Spordihoones, Peetri Lasteaias, Õie Lasteaias, Lagedi Põhikoolis, Taaramäe Lasteaias ja Aruheina

Lasteaias.

2017. aastal jätkasime treeninguid Jüri Spordihoones, Peetri Lasteaias, Õie Lasteaias, Lagedi Põhikoolis, Taaramäe Lasteaias ja Aruheina

Lasteaias.

2018. aastal jätkasime treeninguid Jüri Spordihoones, Peetri Lasteaias, Õie Lasteaias, Lagedi Põhikoolis, Taaramäe Lasteaias ja Aruheina

Lasteaias.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.