MÄDARA METSAÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

MÄDARA METSAÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Mädara Metsaühing on erametsaomanike loodud mittetulundusühistu, mis kanti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste registrisse 03.märtsil 2010. aastal.

MTÜ Mädara Metsaühingu tegevuse eesmärk on koondada sarnaste huvide ja taotlustega erametsaomanikud ühingusse ja üleriigilisse metsaomanike struktuuri, organiseerida metsaomanikke koostööle metsade säästlikuks ja efektiivseks majandamiseks,propageerida ja arendada metsaomanike ühistegevust, metsanduslike ürituste organiseerimine ja läbiviimine ning erametsanduslike projektide käivitamine ja läbiviimine, metsandusalane koolitus ja konsultatsioon, abistada metsaomandi valdamise ja haldamisega seotud probleemide lahendamisel, organiseerida ja arendada maaparandust ja maaparandustöid, organiseerida ja arendada metsakasvatust ja metsakasvatustöid, organiseerida ja arendada metsataimekasvatust, metsauuendust ja metsauuendustöid, organiseerida ja arendada metsade majandamist, metsakõrvalkasutust, jahimajandust, turismi ja metsavalvet ning sellega seotud töid ja teenuseid. vahendada ja taotleda toetusi metsakasvatuse, metsakasutuse, maaparanduse ja teeehituse, taimekasvatuse, metsakõrvalkasutuse ja kaitse, metsa uuenduse ja noore metsa hoolduse, metsavalve, kahjustuste ennetamise, pärandkultuuri objektide ja vääriselupaikade kaitse ning igasuguste metsaga seotud tegevuste jaoks. MTÜ põhitegevuseks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine.

2022. aastal tegeleti toetuse taotluste vahendamisega oma liikmetele.

MTÜ tööd korraldab ühe liikmeline juhatus. Juhatuse liikmele tasu ei maksta.

Lõppenud majandusaastal palgalisi töötajaid ei olnud ja töötasusid ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.