EESTI VABATAHTLIK MERE- JA JÄRVEPÄÄSTE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 687 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI VABATAHTLIK MERE- JA JÄRVEPÄÄSTE MTÜ hetkeolukord

Juba 687 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Vabatahtlik Mere- ja Järvepääste (EVMJP) on sidusorganisatsioon, mis koondab erinevaid Eestis tegutsevaid vabatahtlikke mere-, jõe- ja järvepääste üksuseid. Ühingu peamisteks ülesanneteks on koostöö ja infovahetuse organiseerimine vabatahtlike ja riiklike struktuuride vahel, vabatahtlike merepäästjate koolitussüsteemi jätkusuutlik arendamine, koolitamine, rahvusvahelise koostöö koordineerimine ning kohalike ühingute abistamine dokumentatsiooni, töökorralduse ja ühisprojektide rahastamisega.

Ühingu tegevuseks vajalikud vahendid moodustuvad liikmemaksudest, sihtotstarbelisest tegevustoetustest, projektitoetustest ning koolitusteenuste osutamisest. Olulise panuse ühingu eesmärkide saavutamisele annab ühingu liikmete ja juhatuse liikmete vabatahtlik töö. Olles

Politsei- ja Piirivalveameti poolt tunnustatud kui vabatahtlike merepäästjate koolitaja, korraldab EVMJP iga-aastaselt vabatahtlikele mere- ja järvepäästeüksustele vabatahtliku merepääste I- ja II-astme baaskoolitusi. EVMJP-l on professionaalne koolitajate meeskond, keskmiselt lisandub iga-aastaselt 32 I-astme ning 16 II-astme koolitatut.

EVMJP tegeleb aktiivselt ka merepäästjate täienduskoolituse süsteemi ettevalmistamisega, mis on vajalik läbida iga 3 aasta järel, et vabatahtlike merepäästjate tunnustus PPA-s ei katkeks. EVMJP on arendusorganisatsioon. Merepäästesüsteemi, eelkõige vabatahtlike valmisoleku tagamiseks tuleb jätkuvalt tegeleda nii organisatsiooni kui koostöö organiseerimise ja korraldamisega. Peamiseks koostööpartneriks riigi poolt on

Politsei- ja Piirivalveamet, aga ka Päästeamet, Kaitsevägi ja teised struktuurid. Sisevete ühingutel on tihe koostöö Lõuna politseiprefektuuriga.

Juhatuse liikmete tasu ja palgakulu

EVMJP juhatus koosneb neljast liikmest. Aruandeperioodil juhatuse liikmetele tasu ei arvestatud ega makstud ning ei tehtud ka muid soodustusi.

Aruandeperioodil ühingus palgalisi töötajaid ei olnud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.